Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DJED MRAZ DOLAZI

Djed Mraz stiže u Osijek, Slavonski Brod i Gunju


OSIJEK - Kamion Djeda Mraza i ovog će prosinca, petu godinu zaredom, uveseljavati djecu diljem Hrvatske. Na putu dugom skoro 3.000 kilometara zaustavit će se u 11 gradova Hrvatske gdje će biti pozornica priredbe „Zgode Djeda Mraza“ s veselim sobom Rudijem, Tigrom Teom te Djedom Mrazom  i njegovim marljivim pomoćnicima u zabavnim ulogama.
 
Nakon što je već prošao hrvatsku obalu, kamion je na putu prema Osijeku, Slavonskom Brodu i Gunji. Kamion Djeda Mraza doći će u Osijek u subotu, 13. prosinca, u 11 sati na Trg Ante Starčevića. Razveselite svoje mališane besplatnom zabavom te dođite za to predviđeno mjesto u zakazano vrijeme.

Kamion Djeda Mraza nije nikad bio bolje opremljen i ukrašen. Poluprikolica s putujućom pozornicom dugačka je skoro 14 metara, a ukrašena je s više stotina metara svjetlećih ukrasa, mnoštva LED dioda i kontrolera. Posebno su atraktivne LED diode koje uokviruju masku motora te masivni krovni nosač s jakim reflektorima.

Organizatori vam poručuju: Pridružite se velikoj turneji Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske te doživite čaroban božićni ugođaj na nekoj od 11 postaja ove blagdanske pustolovine.

Najave, događaji i puno fotografija te videa s turneje dostupni su na Facebooku: www.facebook.com/KamionDjedaMraza.

 Najnovije