Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ADVENT U TVRĐI

TIMBER... danas natjecanje u cijepanju drva


OSIJEK - Vrijedni organizatori Adventa u Tvrđi na lukav način su se dosjetili kako dopuniti potrošene količine ranije iscjepanih drva za potpalu.

Danas (četvrtak), 18. prosinca na "Adventu u Tvrđi" uz gledanje crtića „Niko 2“ u Božićnom kinu, na Trgu sv. Trojstva natjecat će se drvosječe u cijepanju drva, a nakon proglašenja pobjednika slijedi veliki studentski Winter party na otvorenom uz DJ-a Jazzy Rosca.

U 17,00 sati u prostorijama Muzeja Slavonije – atrija zgrade Glavne straže (bivšeg Arheološkog muzeja), u sklopu svakodnevnog "Adventa za najmlađe", odnosno "Božićnog kina", održat će se projekcija crtanog filma "Niko 2", a ulaz je slobodan.

U 19,00 sati na Trgu sv. Trojstva Tvrđi slijedi nešto potpuno drukčije – natjecanje u cijepanju drva! Još jednom  pozivamo sve, a posebno pripadnice nježnijeg spola da prijave svoje drvosječe za natjecanje i saznaju - je li ON onaj pravi? Svoga drvosječu još danas do 13 sati možete prijaviti na Facebook stranici Adventa u Osijeku ili na e-mail info@luminis.com.hr. U prijavi je potrebno napisati ime, prezime, datum rođenja (ne mogu sudjelovati mlađi od 18 godina), email i broj telefona. Program će voditi poznati radijski voditelj Denis iz emisije "Tri kreleta" s Radija Plus. Najbolje  očekuju vrijedne nagrade naših sponzora.

Oko 21,00 sat počinje prava zabava za sve studente koji marljivo studiraju te imaju priliku kroz jedan zajednički party svih fakulteta pokazati pravu božićnu atmosferu u Osijeku na velikom studentskom Winter partyu na otvorenom! Ovom prigodom okupljene će zabavljati uspješni DJ i producent Jazzy Rosco, za kojega smo sigurni da svojim hitovima nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Party će trajati do 1 sat iza ponoći kada se zabava nastavlja u svim ostalim klubovima u Tvrđi.

Pozivamo Vas da se toplo obučete i uz nešto iz bogate ponude pića i hrane iz 15-ak postavljenih drvenih kućica – čija će cijena biti dodatno snižena tijekom trajanja partyja -  ugodno zabavite u pravoj Božićnoj atmosferi.Najnovije