Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DOČEK 2015.

Kako je to bilo na Trgu...


OSIJEK - Unatoč temperaturama ispod ništice preko 5.000 Osječana na Trgu slobode je u plesnom i veselom raspoloženju ispratilo staru i dočekalo novu 2015. godinu.

Građani su se tijekom hladne večeri zabavljali uz nastupe grupe Vigor na centralnoj pozornici, DJ Sly-a i Meksle na elektronskoj te popularnog tamburaškog  sastava Sitan vez na tamburaškoj pozornici.

Točno u ponoć  obratili su se Osječanima župan Vladimir Šišljagić i gradonačelnik Ivan Vrkić i čestitali 2015. godinu te im poželjeli puno sreće, uspjeha i zdravlja u novoj godini. Nakon toga su Osječani upalili preko 500 lampiona i pustili ih u zrak te tako simbolično zaželjeli Osijeku titulu europske prijestolnice kulture 2020.

Nakon tradicionalnog valcera nastavio se glazbeni program. Unatoč  vrhunskoj svirci tamburaškog sastava Sitnog veza velika hladnoća je prouzrokovala  tehničke probleme na tamburaškoj pozornici i odgodila nastup.

Osječanke i Osječani su se nastavili zabavljati i slaviti Novu 2015. godinu do duboko u noć. Pozivamo Vas da se pridružite se čestitkama Vaših sugrađana i podijelite Vaše fotografije s dočeka na Facebook stranici Središnji doček Nove 2015. godine u Osijeku

Agencija Luminis

 Najnovije