Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

MURDER

Još malo plesa nakon blagdana


OSIJEK - Mladi Osječanin Josip Buljević jedan je od koreografa za ples uz taktove hita ˝Murder˝ Justin Timberlake-a and Jay Z-a, a u izvedbi plesača Plesnog studija TransForm iz Zagreba. Ovaj mladi svestrani plesač dio je svoje karijere proveo u New Yorku radeći uz brojna poznata plesna imena te se educirajući kod najboljih svjetskih pedagoga.  

U ovom projektu sudjelovalo je više od 50 plesača različite dobi i iskustva, a najmlađa sudionica ima tek 10 godina. Ono što ovi mladi ljudi imaju zajedničko je velika ljubav prema plesu, snažna motivacija i naporan rad u dvorani. Plesni studio TransForm bavi se edukacijom mladih urbanim plesnim tehnikama te organizacijom plesnih radionica i seminara s domaćim i inozemnim plesnim pedagozima.

Uz Josipa na koreografiji su radili Davor Worda Ćiković, Virna Hošnjak, Mario Jukić, Martina Vuletić, Siniša Vidović i Marija Matković. Uz njih, u videu se kao gosti pojavljuju i Anis Chillo Habibović, velika nada hrvatske freestyle hip hop scene te Elvis Elrock Hodžić, jedan od najboljih europskih breakdancera.

Nadamo se da ćemo ih u skoroj budućnosti ugostiti u našem gradu, a do tada pogledajte kako izgleda njihov uradak.Najnovije