Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OSIJEK OPEN 2015.

Međunarodno natjecanje u slaganju Rubikove kocke


OSIJEK - Natjecanje u slaganju Rubikove kocke, Osijek open 2015., dio je međunarodnih natjecanja u organizaciji World Cube Association (WCA). Održati će se od 21. do 22. veljače 2015. u sportskoj dvorani III. gimnazije Osijek (Ulica Kamila Firingera 14).

Organizator natjecanja je Dominik Vidaković, učenik III. gimnazije Osijek, ujedno član WCA i hrvatski rekorder u slaganju kocaka 4x4 te 2x2. Natjecanju će prisustvovati 50-tak natjecatelja koji dolaze iz Slovenije, Italije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova i Hrvatske. Sudionici se natječu u 15 kategorija od kojih izdvajamo slaganje kocke na slijepo, slaganje kocke jednom rukom, slaganje kocke nogama.

Natjecanje u subotu, 21. veljače, traje od 8,30 do 17,20, a u nedjelju, 22. veljače, od 8,00 do 17,20 kada de biti ceremonija proglašenja pobjednika te dodjela nagrada za najbolje Hrvate u pojedinim kategorijama. Mole se svi posjetitelji natjecanja da podrže sve natjecatelje i budu tihi tijekom slaganja kocke i cjelokupnog natjecanja.

Za više informacija, posjetite službenu stranicu Osijek Open 2015
Brzo slaganje Rubikove kockeNajnovije