Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PS ARTITUDO

Dani otvorenih vrata Plesnog studia Artitudo


OSIJEK - Prosljeđujemo vam još jedan poziv, ali ovaj put za sugrađanke koje su spremne odvojiti dio dana za ples i vježbu.

Dani otvorenih vrata Plesnog studia Artitudo od 16.02. do 21.02. 2015. godine

Drage naše cure, sljedeći tjedan pripremamo DANE OTVORENIH VRATA za naše nove članice. Od 16.02. do 21.02. nove Artitudice imaju tjedan dana BESPLATNOG TRENINGA! PRIJAVE su OBAVEZNE jer je broj mjesta OGRANIČEN! PRIJAVE putem Facebook stranice ili na broj 099 8528 666 (Ivana). U tijeku su UPISI početnica koje mogu početi trenirati već od 23.02., rezervirajte svoje mjesto već sada i oblikujte svoje tijelo do ljeta!

U ovom tjednu nove članice mogu BESPLATNO sudjelovati na posebnim radionicama: Pole FITNESS (utorak) pruža jedinstven način vježbanja koji obuhvaća cardio vježbe, vježbe snage na šipci, te plesni dio treninga. POWER pole dance (četvrtak) radionica na kojoj ćete ugodno iznenaditi svoje tijelo i napustiti naš pink studio snažnije! U petak Vas očekuje senzualna S-factor radionica (petak), S kao prirodni oblik ženskog tijela, S kao seksipilnost, S kao snaga, S kao samopouzdanje. A u ponedjeljak i srijedu dođite na BESPLATAN TRENING koji se sastoji od zagrijavanja i vježbi snage, vježbanja i plesa na šipci, te istezanja na kraju, ali prije svega – zabave Kao šećer na kraju pripremamo PARTY za sve nas, ali prije toga ćemo naučiti što je pole dance i upoznati sve trenerice Plesnog studia Artitudo.

Pole dance je namijenjen ženama i posebno prilagođen obliku ženskog tijela. Pole dance je jedinstven oblik rekreacije, sadrži elemente joge, gimnastike, akrobatike i kombinira razne vrste plesa (od baleta do hip hopa). Za bavljenje ovim plesom nisu bitne godine, fleksibilnost, snaga ili prijašnje plesno iskustvo. Opustite se i povećajte svoje samopouzdanje uz naše stručne trenerice i iznenadite svoje dečke, zaručnike, muževe, ljubavnike (smijeh).

NAGRADE
U ovom tjednu nagrađujemo jednu curu sa MJESEČNOM ČLANARINOM, u nagradi mogu sudjelovati cure koje su bile na BESPLATNOM TRENINGU, jednoj od radionica i koje će biti prisutne u SUBOTU za vrijeme izvlačenja dobitnice

Broj mjesta je OGRANIČEN i PRIJAVE su OBAVEZNE!

UPISI početnica koje mogu početni trenirati već od 23.02. Termini su ponedjeljak i srijeda u 16:30. Broj mjesta je OGRANIČEN te rezervirajte svoje mjesto već danas kako ne biste završili na listi čekanja.

VIDIMO se u PONEDJELJAK

KONTAKT
Facebook stranica
facebook.com/PlesniStudioAerialArtsArtitudo
Mobitel
099 8528 666 (Ivana)

Foto:T. Šilovinac

 


Prilozi:Najnovije