Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Osijek-Online poklanja 2 ulaznice za Amiru Medunjanin 18. travnja


OSIJEK - Ljubitelji sevdalinke zasigurno s nestrpljenjem očekuju koncert Amire Medunjanin. Želite li provesti večer uz kraljicu sevdaha poigrajte se i možda ste baš Vi jedan od dva sretnika kojima će koncertna agencija Luminis i portal osijek-online.com to osigurati.

NAGRADNA IGRA
Osijek-Online.com gradski portal najsretnijim čitateljima poklanja 2x1 ulaznicu za koncert Amire Medunjanin. Sve što trebate napraviti je napisati komentar "Osijek-Online poklanja 2 ulaznice za Amiru Medunjanin 18. travnja"

-  ispod članka
-  ili na našoj Facebook stranici

Imena sretnih dobitnika biti će objavljena na ovoj stranici nakon završetka nagradne igre 15. travnja 2015. godine.

Kraljica sevdaha Amira Medunjanin 18. travnja u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Nakon nastupa u zagrebačkoj dvorani Lisinski ovo će biti drugi nastup ove cijenjene umjetnice u Hrvatskoj u sklopu njezine turneje „Silk & Stone“, a prvi u Osijeku u maloj dvorani Gradskog vrta. Osim pjesama s novog albuma, publika će imati priliku uživati i u izvedbama nekih drugih dragulja sevdalinke i tradicionalnih pjesama s ovih prostora, a Amiri će se na pozornici pridružiti dvojica vrsnih glazbenika, gitarist Ante Gelo i kontrabasist Zvonimir Šestak.
 
Album "Silk & Stone" objavljen prošle godine, u izdanju Aquarius Recordsa, donosi 10 skladbi, vrhunske interpretacije nekih od najljepših tradicionalnih pjesama s ovih prostora, kao što su "Eleno kerko", "Kradem ti se u večeri", "Ima dana". Album je producirao i aranžirao cijenjeni i nagrađivani jazz pijanist Bojan Zulfikarpašić, a osim što ga je prigrlila publika, bilježi i hvalospjeve kritike. Tako je hrvatsko izdanje uglednog magazina Rolling Stone album uvrstio među 10 najboljih regionalnih izdanja u 2014., a album se našao i na popisu najboljih domaćih/regionalnih izdanja Slobodne Dalmacije, portala Muzika.hr. "Silk & Stone" je Amirin peti album, nasljednik hvaljenog albuma "Amulette" iz 2011. (Harmonia Mundi/World Village). Prethodna dva izdanja objavila je za sarajevski Gramofon: "Amira - Live" (2009.) snimljen na Jazz Festu Sarajevo 2008. godine i "Zumra" (2009.), koji je proglašen jednim od 10 World Music izdanja godine po ocjeni Sunday Timesa. Prvijenac "Rosa" datira iz 2005., a Amirini diskografski počeci vežu se za gostovanje na albumu „A Secret Gate“ glasovitog sastava Mostar Sevdah Reunion.
 
Cijena ulaznica u pretprodaji je 90 kn, a na ulazu 110 kn. Ulaznice za koncert se mogu nabaviti od 18. veljače 2015. na prodajnim mjestima:

    Sustava Entrio (https://www.entrio.hr/event/amira-medunjanin-2193)
    Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat – preko puta konkatedrale) radnim danom od 09 – 16 sati
    Daily news (Kaufland Osijek) radnim danom od 07-23 sata i nedjeljom od 07-20 sati

Pridružite nam se i na službenom Facebook događaju te saznajte najnovije informacije o koncertu.

Izvor: Agencija Luminis
Foto: Službena stranica

Sretni dobitnici nagradne igre "Osijek-Online poklanja 2 ulaznice za Amiru Medunjanin 18. travnja" su:

 

Dubravko Bartulac
Dragan Gabrić


Nagrađeni svoju ulaznicu mogu podići u agenciji Luminis, Županijska 1, uz predočenje osone iskaznice. Ostalim sudionicima nagradne igre više sreće drugi put.Najnovije