Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Koncert Ramba Amadeusa u kinu Europa - nagradna igra


OSIJEK - Vaš portal Osijek-Online vas vodi  u osječko kino Europa u petak, 27. veljače 2015. na koncert jednog od najzanimljivijih glazbenika s ovih prostora Svjetskog Mega Cara Ramba Amadeusa s pratnjom trojke 3 Winnetous s kojima svira nastupa po cijeloj Europi.

Rambo Amadeus se na sceni pojavio 1988. godine, a uz prepoznatljive klasike poput "Urbano, samo urbano", "Plastik fantastik", "Otišo je svak ko valja", "Turbofolk", "Dik tu kava" na osječkom koncertu će izvesti i novije singlove "E moj Rambo, ostara se", "O"ruk, sad ga lomi", "Privatizovat" i "Muzika".

Prvi koncert u Hrvatskoj u 2015. godini Rambo Amadeus će u pratnji Igora Maleševića na bubnjevima, Miroslava Toviraca na basu i Andrewa Pusića na klavijaturama odsvirati s početkom u 22 sata.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 50 kn, a na dan koncerta 70 kn. Za sve studente i učenike cijena ulaznice je 40 kuna u pretprodaji uz predočenje X-ice ili dokumenta.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti od 22. siječnja 2015. na prodajnim mjestima:

Sustava Entrio
Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat – preko puta konkatedrale) radnim danom od 08 – 16 sati
Daily news (Kaufland Osijek) radnim danom od 07-23 sata i nedjeljom od 07-20 sati

 

NAGRADNA IGRA
Osijek-Online.com gradski portal najsretnijim čitateljima poklanja 2x1 ulaznice za koncert Rambo Amadeusa 27. veljače s početkom u 22 sata. Sve što trebate napraviti je kliknuti "Like" i napisati "Osijek-Online.Com me vodi na koncert Ramba Amadeusa"

-  ispod članka i na kino Europa
-  na našoj Facebook stranici


Imena sretnih dobitnika biti će objavljena nakon završetka nagradne igre na ovoj stranici. Sretne dobitnike molimo da na mail redakcija@osijke-online.com pošalju svoje podatke.

Nagradna igra traje od trenutka objave do 25. veljače 2015. godine.

Zahvaljujemo agenciji Luminis koja nam je ustupile ulaznice za koncerte


Nagradna igra je gotova. Sretni dobitnici 1x2 ulaznice za koncert Ramba Amadeusa su:

Dubravko Bartulac
Dunja Duić


Sretne dobitnike molimo da nas kontaktiraju putem mail-a redakcija@osijke-online.com kako bismo im dali upute o preuzimanju ulaznica.

Ostalim sudionicima nagradne igre više sreće drugi put.
  Najnovije