Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Otkrijte uz Crvenu jabuku gdje to ...ljubav počinje


OSIJEK - Želite li uživati u glazbi Crvene jabuke, a niste još nabavili karte? Malo se potrudite i možda baš Vi budete jedan od pet sretnika kojeg  Osijek-Online.com. vodi na koncert.

Članovi sarajevske grupe Crvena jabuka svoju trideset godina dugu glazbenu karijeru proslaviti će na najbolji način - sa svojim obožavateljima. Tako će i Osječani u nedjelju, 8. ožujka moći uživati uz dobro znane stihove uspješnica poput 'To mi radi', 'Tvoga srca vrata', 'Stižu me sjećanja' i ...

Unplugged koncert Crvena Jabuka & prijatelji održati će se u koncertnoj dvorani na 2.katu TC Portanova s početkom u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 60 kn (na dan koncerta 80 kn) možete nabaviti u: Hotel Waldinger – recepcija, Osijek, Lounge bar Waldinger, Portanova i u sustavu ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

Osječani podsjećamo vas da povodom Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, umjesto crvene ruže možete darivati Crvenu jabuku majci, supruzi, djevojci, prijateljici.

NAGRADNA IGRA
Osijek-Online.com gradski portal najsretnijim čitateljima poklanja 5x1 ulaznicu za koncert Crvene jabuke 8. ožujka, s početkom u 20 sata. Sve što trebate napraviti je kliknuti "Like" i napisati "Osijek-Online.Com me vodi na koncert Crvene jabuke"
-  ispod članka
-  na našoj Facebook stranici

Imena sretnih dobitnika biti će objavljena nakon završetka nagradne igre na ovoj stranici. Sretne dobitnike molimo da na mail redakcija@osijke-online.com pošalju svoje podatke.

Nagradna igra traje od trenutka objave, a završava 5. ožujka 2015. godine u 20 sati.

Zahvaljujemo organizatoru koncerta agenciji Zvjezdana prašina što su nam ustupili ulaznice za koncert.

Nagradna igra je završila, a imena sretnih dobitnika po jedne ulaznice za koncert Crvene jabuke su:

1. Ana Gega
2. Ivana Dobrić
3. Marija Gega
4. Dino Pavić
5. Lejla Os


Dobitnike molimo da se jave na mail redakcija@osijek-online.com kako bismo vam dali upute o preuzimanju ulaznica. Ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo više sreće drugi put. 
 

 Najnovije