Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

PIKNIK u klubu Exit
OSIJEK - Želite li u petak 20. ožujka otići na Piknik u Klubu Exit, poigrajte se i možda osvojite jednu od dvije "upadnice".

Rugadchina s ponosom predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje žestokog zvuka, a nastupaju:

Piknik - socijalno osjetljiva teška kategorija koja nam dolazi direktno iz Novog Sada, a povod njihovog dolaska ne može biti veći. Bend slavi 20 godina temeljitog brušenja po najpoznatijim tvornicama ovog djela Europe, a uz to su nedavno i objavili novi zapis: "Radnički savet"! Naravno uz stvari s novog albuma izvest i sve stare himne koje daju poticaj svakoj radnoj duši ovih prostora! Uz njih će nastupiti i njihov alter ego HOROR PIKNIK!

Podršku Pikniku će pružiti osječka trojka BlackFlame Cro, koji će osječkoj publici predstaviti svoj jedini nosač zvuka "My own decay" te dokazati da Osijek još uvijek ima za ponuditi pravu stvar.

Osnovni info:

MJESTO: Klub exit
POČETAK: 22:30h
UPAD: 30kn u pretprodaji od ponedjeljka 16.03. u klubu exit, a na upadu 50kn.

Vidimo se i na FACEBOOKU


NAGRADNA IGRA
Osijek-Online.com gradski portal najsretnijim čitateljima poklanja 2x1 ulaznicu za koncert grupe Piknik 20. ožujka u klub Exit, s početkom u 22:30 sata. Sve što trebate napraviti je kliknuti "Like" i napisati "Osijek-Online.Com me vodi na koncert grupe Piknik"
-  ispod članka
-  ili na našoj Facebook stranici

Imena sretnih dobitnika biti će objavljena na ovoj stranici nakon završetka nagradne igre 17. ožujka 2015. godine.

Nagradna igra je završena. Sretni dobitnici 2x1 ulaznice za koncert Piknik u klubu Exit:

1. Dule Brabadule
2. Dominik Stanković


Dobitnike molimo da nam podatke pošalju na adresu redakcija@osijek-online.com. Ostalim sudionicima više sreće drugi put. A prilika je već pred vratima, uskoro (za dan-dva) nagradna igra u kojoj ćemo dijeliti 5x1 ulaznicu za koncert Brkovi, Dječaci, Punčke. Pratite nas jer sreća kuca na vaša vrata.


 Najnovije