Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Eksplozivna kombinacija: BRKOVI – DJEČACI – PUNČKE U Osijeku!


OSIJEK – Želite li tulumariti u dvorani Zrinjevac 28. ožujka uz sjajnu ekipu. Poigrajte se i možda ste baš Vi jedan od pet sretnika kojima će koncertna agencija LAA i portal osijek-online.com to osigurati.

Prvo izdanje Tuluma u Osijeku dovodi u grad na Dravi 28. ožujka eksplozivnu kombinaciju sačinjenu od Brkova, Dječaka i Punčki.

Brkovi u dvoranu Zrinjevac stižu nakon veličanstvenog rasprodanog koncerta u Domu sportova čiji dojmovi se još nisu slegli. U više od dva sata euforične svirke punk folk mašina potvrdila je status ponajboljeg live benda ovih prostora. Prezaposleni Brkovi nisu, međutim, stali u Zagrebu. Već sljedeći vikend svirali u Sarajevu, a u subotu 21. ožujka gostuju u Domašincu.

Brkovi – “Balkan Star” (live iz Doma sportova): https://www.youtube.com/watch?v=ukSGr5nP3fw

Splitska hip hop trojka Dječaci objavit će u petak 20. ožujka novi singl, ukupno četvrti s nadolazećeg studijskog albuma. Nakon sjajnih “Struje”, “Bilih starki” i “Funte” nova pjesma će biti premijerno puštena u eter, a bend je najavljuje kao “singl koji donosi taj naš dobar stari zvuk koji voliš i tvrdoću po kojoj smo poznati”.

Dječaci – “Bile Starke”: https://www.youtube.com/watch?v=KyHWEU-QAsg

Tvrdoće definitivno ne nedostaje novoj pjesmi Punčki “Ocean”, objavljenoj 9. ožujka. Jedna od najboljih domaćih rock stvari ove godine predstavlja Anju, Luciju i Ruby u moćnoj igri ritam sekcije i riffova. Najavni singl novog album kojeg su djevojke proteklih mjeseci snimale u Zagrebu savršeno će se uklopiti u set listu na kojoj su “Petra Pan”, “Ritam kaosa”, “Iz dana u dan”, “Srce” i mnoge druge.

Punčke – “Ocean”: https://www.youtube.com/watch?v=Z2_AD11sGsM

Koncertni brend Tulum svoje je prvo izdanje imao prošle godine u Rijeci uz Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i Brkove. Na istom mjestu se održao i prošlog studenoga uz S.A.R.S., Brkove i Dječake, a sada se prvi put predstavlja u Osijeku dovodeći tri benda koji su proteklih godina napravili ogroman iskorak u cijeloj regiji. Kompletan program Tuluma trajat će više od 4 sata, u dvorani koja je u prošlosti svjedočila odličnim koncertima.

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn, a na dan koncerta cijena će im iznositi 60 kn

Službena prodajna mjesta:
•    Eventim prodajna mjesta: Tisak Media Centri, Tisak kiosci, Exclusive change mjenjačnice, Petrolove benzinske postaje – kompletan popis na http://www.eventim.hr/hr/outlets/
•    Online na www.eventim.hr

Organizator Tuluma je LAA.

Foto: Aleksandar Zec


NAGRADNA IGRA
Osijek-Online.com gradski portal najsretnijim čitateljima poklanja 5x1 ulaznicu za koncert grupe BRKOVI – DJEČACI – PUNČKE  28. ožujka u dvorani Zrinjevac. Sve što trebate napraviti je kliknuti "Like" i napisati "Osijek-Online.Com me vodi na TULUM"

-  ispod članka
-  ili na našoj Facebook stranici

Imena sretnih dobitnika biti će objavljena na ovoj stranici nakon završetka nagradne igre 24. ožujka 2015. godine.

Nagradna igra je završena. Sretni dobitnici su:

Ian Farkaš
Slavko Petek
Mario Mikulandra
Srđan Popović
Matija Palijan


Hvala na sudjelovanju i nastavite nas pratiti, biti će još nagradnih igara.Najnovije