Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PS ILLUSION

Osječki Plesni studio Illusion osvojio prva mjesta


OSIJEK - Plesni studio Illusion osvojio prva mjesta i prošao na svjetsko plesno natjecanje!

Prošlog vikenda 28.i 29.3. održavao se u Zagrebu najveći međunarodni kvalifikacijski turnir DanceStar ESDU Croatia 2015, za sudjelovanje na svjetskom natjecanju World Dance Master 2015 u Poreču 20.- 24.svibnja. Plesni studio Illusion predstavio se s dvije koreografije u kategoriji Mtv Commercial, koje su osvojile prva mjesta te se kvalificirao na svjetsko prvenstvo.

DanceStar kvalifikacijska natjecanja prepoznata su kao jedinstveni i visoko profesionalni turniri koji plesačima i plesnim školama omogućuju predstavljanje pred priznatim svjetskim sucima i plesnim pedagozima, a pod budnim okom Međunarodne plesne udruge ESDU (European Dance Union), jedne od najvećih plesnih organizacija u svijetu. Svake se godine na DanceStar prijavi više od 50.000 svjetskih plesača, a natjecanja za veliko porečko finale započela su još u listopadu prošle godine u Južnoj Africi, Brazilu, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj i Italiji.

Odluku o najboljim ovogodišnjim plesačima ali i o tituli DanceStar of the Year donijet će stručni žiri uz pomoć brojnih osoba iz društvenoga života Hrvatske.

ČESTITAMO!Najnovije