Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Osijek-Online poklanja ulaznice za Đurologiju 17. travnja


OSIJEK - Želite li provesti večer uz Branka Đurića Đuru poigrajte se i možda ste baš Vi jedan od dva sretnika kojima će koncertna agencija Luminis i portal osijek-online.com to osigurati.

NAGRADNA IGRA
Osijek-Online.com gradski portal najsretnijim čitateljima poklanja 2x1 ulaznicu za hit predstavu Branka Đurića Đure - „Đurologija“. Sve što trebate napraviti je napisati komentar "Osijek-Online mi poklanja 2 ulaznice za Đurologiju 17. travnja"

-  ispod članka
-  ili na našoj Facebook stranici

Imena sretnih dobitnika biti će objavljena na ovoj stranici nakon završetka nagradne igre 14. travnja 2015. godine.

Hit predstava Branka Đurića Đure - „Đurologija“ koja nakon što je osvojila regiju te američko-kanadskom turnejom potvrdila zvjezdani status stiže 17. travnja 2015. u malu dvoranu Gradski Vrt u Osijeku.
 
Regionalno najgledanija predstava koju je od prosinca prošle godine do sada vidjelo oko 35.000 posjetitelja svojevrsni je antistand up show ili kako ga sam Đuro voli nazvati, neposredan i iskren razgovor s publikom koji je u stvari zbirka Đurinih razmišljanja, koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

Sa svojim prepoznatljivim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom u kultnom projektu ‘Top lista nadrealista’ i “Audicija” “Đurologija” donosi jednog novog, nešto drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje od svakog gledatelja i izmami osmijeh i najvećim pesimistima. Ako ste željni spontanog i iskrenog smijeha, “Đurologija” je prilika koju ne smijete propustiti.
 
Početak predstave je u 20 sati. Cijena ulaznice je 70 kuna.
 
Ulaznice za predstavu se mogu nabaviti od 27. veljače 2015. putem:

Sustava Entrio
Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat – preko puta konkatedrale) radnim danom od 08 – 16 sati
Daily news (Kaufland Osijek) radnim danom od 07-23 sata i nedjeljom od 07 - 20 sati


Nagradna igra "Osijek-Online mi poklanja 2 ulaznice za Đurologiju 17. travnja" je završena, a dobitnici su:
 
  1. Dubravka Zamečnik
  2. Damir Tivanovac
Nagrađeni svoje ulaznice mogu podići u prostorijama agencije Luminis, Županjska 1 1. kat, uz predočenje osobne iskaznice. Ostalim igračima više sreće drugi put, a prilika će biti.


 Najnovije