Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Agencija Luminis i Osijek-Online vas vode na koncert grupe Silente
OSIJEK - Osvojeni Porin u kategoriji Novi izvođač godine, Nagrada Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub te Nagrada Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40 i pobjeda na 62. Zagrebačkom festivalu samo su potvrda kvalitete. Singlovi “Terca na tišinu”, “Morski ljudi, morske žene” i “Još jednom” dohvatili su najviša mjesta brojnih top lista, a na YouTubeu imaju kombinirano gotovo četiri milijuna pregleda.

Velikoj podršci medija pridružila se još veća naklonost publike, zbog čega je bend 2014. proputovao regiju uzduž i poprijeko puneći klubove, dvorane i gradske trgove. Samo neposredno pred Novu godinu odradili su uspješnu šesterodnevnu turneju tijekom koje su obišli Šibenik, Rijeku, Zadar, Rovinj, Split te put završili na Stradunu gdje su dočekali 2015. koja će bez sumnje sva biti u zvuku Silentea.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 60 kn, a na dan koncerta 70 kn. Za sve studente i učenike cijena ulaznice je 50 kuna u pretprodaji uz predočenje X-ice ili dokumenta.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti na prodajnim mjestima:

- Sustava Entrio (https://www.entrio.hr/event/silente-uz-osjeckokinoeuropa-2151 )
- Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat - preko puta konkatedrale) radnim danom od 08 - 16 sati
- Daily news (Kaufland Osijek) radnim danom od 07-23 sata i nedjeljom od 07-20 sati

Vrata kina otvaraju se u 20:00 h, a početak koncerta je u 21:00 h.

NAGRADNA IGRA

Zahvaljujući agenciji Luminis sretne čitatelje portala nagrađujemo s 2x1 ulaznicom za koncert grupe Silente, koji će se održati u subotu 23. svibnja 2015. godine u kinu Europa.  Sve što trebate napraviti je da ispod teksta članka ili na našoj facebook stranici napišete u komentaru  " Osijek-online me vodi na Silente, u subotu 23.05. u kino Europa"

Nagradna igra traje od 11. do 13. svibnja 2015. godine, zaključno u 20 sati. Po završetku nagradne igre imena sretnih dobitnika biti će objavljena ispod članka.

Sretni dobitnici nagradne igre " Osijek-online me vodi na Silente, u subotu 23.05. u kino Europa" su:

1. Maja Salaj
2. Dubravko Bartulac


Sretnim dobitnicima čestitamo.

 Najnovije