Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Život teče u laganom ritmu...dobitnici nagradne igre


OSIJEK - Želite li večer provesti uz Zvonka Bogdana i regionalne vinara, poigrajte se s nama i možda baš vi budete jedan od sretnika koje će portal nagraditi jednom ulaznicom za koncert.


U subotu 30. svibnja u dvorštu galerije „Kazamat“ u Tvrđi, Zvonko Bogdan i 10 tamburaša, održat će koncert pod nazivom „Život teče u laganom ritmu...“,

Iznova će drevna osječka Tvrđa oživjeti starogradskim duhom, a vina regionalnih vinara i pjesma panonske ravnice „sljubit će se i razliti njenim ulicama“, o čemu će brojni posjetitelji koncerta dugo pričati.  Uz brojne vinare koji će se predstaviti svojim vinima, svoju ponudu predstavit će i vinarija Zvonko Bogdan.

Uživanje u  degustaciji vina počinje u 18:00h, a koncert Zvonka Bogdana oko 21:00h. Cijena ulaznice iznosi 80,00kn, na dan koncerta 90,00kn, a u cijenu je uračunata jedna degustacija vina po izboru.

Prodajna mjesta u Osijeku:
Caffe bar "Dvorac" (Mačkamama)
Caffe bar "Viva" (kod bolnice)
CD shop "Dancingbear" (pothodnik)
Svi kiosci Tiska
Online ulaznice – sustav Entrio

Tekst: Domagoj Jukić

NAGRADNA IGRA

Zahvaljujući agenciji Koncert sretne čitatelje portala nagrađujemo s 2x1 ulaznicom za koncert Zvonka Bogdana, koji će se održati u subotu 30. svibnja 2015. godine u dvorštu galerije „Kazamat“ u Tvrđi.  Sve što trebate napraviti je da ispod teksta članka ili na našoj facebook stranici napišete u komentaru  " Osijek-online me vodi na koncert Zvonka Bogdana, u subotu 30.05."

Nagradna igra traje od 13. do 17. svibnja 2015. godine, zaključno u 20 sati. Po završetku nagradne igre imena sretnih dobitnika biti će objavljena ispod članka.

Sretni dobitnici u nagradnoj igri " Osijek-online me vodi na koncert Zvonka Bogdana, u subotu 30.05." su:

1. Stjepan Toni Terzić
2. Ranko Pavić

Nagrađenima dobru zabavu, a svima ostalim više sreće drugi put.
 Najnovije