Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DOLLAR

No Jazz band + DJ Umbo = American Bar Dollar


OSIJEK - Otkačena terasa u dvorištu American bara Dollar spremna je za službeno otvorenje u petak 29.05. s početkom u 20 h, kada će svoj nastup započeti odličan 'No Jazz Band' s posebnim gostom DJ Umbom. Ulaz je besplatan, a pripremljena su iznenađenja za posjetitelje.

NoJazz band nastao je kao rezultat zajedničkog interesa i želje članova da sviraju glazbu modernijeg i plesnijeg zvuka, obojenog funky ritmovima i fusionom, koji je razumljiv, kako straight jazz uhu, tako i običnom slušatelju. Mila je jedan od vodećih ženskih jazz-pop vokala u Osijeku, a njezini klupski nastupi s ovim bendom svakako su za preporuku, posebno ako ste ljubitelj vokalnog jazza.

DJ Umbo samouki je multi-instrumentalist (gitara, bass & klavijature). 1996.g počeo je istraživati nove muzičke pravce, pokazuje interes za elektronsku muziku te postaje DJ. Prvi nastupi su uglavnom bili ispunjeni funky te afro houseom. Također je dosta radio sa glazbenim pravcima poput bossanove, nu-jazza i srodnih žanrova. Vremenom je pronašao glazbu koja ga u potpunosti ispunjava te se sada na više načina bavi funkom i breaks glazbom.

Izvor: Agencija Luminis

 Najnovije