Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Moda je prolazna, stil je vječan!


OSIJEK - Kinematografi Osijek i Osijek-Inline vas vode na pretpremijeru filma „Saint Laurent“ koja je obogaćena dodatnim programom. Tri najbrža čitatelja dobiti će  ulaznice za današnje događanje.  Sve što trebate napraviti je ispod članka ili na našem facebook-u napisati " Moda je prolazna, stil je vječan!". Nagrađeni će moći podići ulaznice na blagajni  kina Urania uz predočenje osobne iskaznice.

Dobitnica 3 ulaznice za pretpremijeru filma „Saint Laurent“

Sonja Kovač

Pozivamo Vas na pretpremijeru vrhunskog modno-filmskog ostvarenja „Saint Laurent“ koja će se održati u kinu Urania 28. svibnja 2015. godine u 18:45 sati! Film prati životni put Yvesa Saint Laurenta i stvaranje svjetski poznatog modnog branda.

Modni svijet ne bi bio isti bez dizajnera Yvesa Saint Laurenta (1936–2008.) s uspješnom karijerom dugom pet čak desetljeća.

“Moda ne bi trebala samo činiti žene lijepima, nego ih i ohrabrivati, ulijevati im samopouzdanje“.

„Saint Larent“ redatelja Bertanda Bonella - biografski uradak o slavnom dizajneru premijeru je imao na prošlogodišnjem festivalu u Cannesu, a okupio je zvučniju glumačku ekipu - Gasparda Uliela, Leu Seydoux, Jeremieja Reniera i Louisa Garrela.

 Naše malo modno druženje započet ćemo u 18:45 sati izložbom  skica i modnom revijom učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, a očekuje Vas i još poneko modno iznenađenje! Pogledajte radove mladih dizajnera jer možda se upravo među njima krije dizajner svjetskog glasa!

Velikan visoke pariške mode 21. stoljeća, proslavio se nesvakidašnjim kombinacijama sakoa i hlača za žene, čime je napravio modnu revoluciju. Na sličan način razmišljaju i  Danijela Kelić i Anita Frajman Ivković iz tvrtke "Sisters - studio za Vašu odjeću", koja se bavi korekcijom, prekrajanjem i prenamjenom ženske i muške odjeće svih generacija, a fotografije njihovih radova možete pogledati u kinu Urania.

 Požurite jer će prvih 20 osoba koje kupe ulaznice za film dobiti bon sa popustom na krojačke radove u tvrtci „Sisters“.

Četvrtak, 28.5.2015.

18.45 h - izložba modnih skica učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
             - izložba fotografija radova tvrtke "Sisters - studio za Vašu odjeću"

19:15 h - pretpremijera filma „Saint Laurent“

Film se prikazuje u sklopu festivala „Rendez-vous, festival Francuske u Hrvatskoj“ koji će se održavati od svibnja do rujna 2015. godine u cijeloj Hrvatskoj te će tijekom višemjesečnog programa multidisciplinarnog karaktera s više od 150 događanja u 22 grada hrvatskoj publici predstaviti francusku kulturu u njezinoj punoj raznolikosti i bogatstvu, istovremeno je upoznajući s inovativnim dostignućima Francuske.

Cijena redovne ulaznice je 25 kn, 20 kn uz studentski/umirovljenički popust, 18 kn grupna ulaznica (minimalno 10 osoba), 16 kn ulaznica za organizirane posjete i 45 kn Early Birds ulaznica (ulaznica za film + obrok u restoranu Lumiere iz Cinema Menija).

Ulaznice možete rezervirati na broj telefona kina Urania 031/205-507 (16-23 h), uprave 031/205-501 (9-17 h) i na E-mail adresu: ulaznice@kinematografi-osijek.hr.

Vidimo se u kinu Urania!Najnovije