Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KONCERT

Prljavo kazalište 13.06. u Osijeku!


OSIJEK - Treći koncert Pantastic turneje polako se približava! Prljavo Kazalište 13.06. svira u osječkoj Tvrđi, a prije koncerta Osječane očekuju cjelodnevne zabavne aktivnosti u Pantastic refresh zoni.

Kao i svaki put do sada, Pantastic turneja stiže i u grad donosi odličnu glazbu i još bolju zabavu. U subotu 13.06. Osječani će od 21 sat uživati u glazbi našeg najvećeg rock benda – u Tvrđi će im zasvirati neponovljivi Prljavci! Prljavo Kazalište Pantastic turnejom obilježava 25 godina od „Zabranjenog koncerta“ na zagrebačkom Trgu Republike, no s Osječanima će imati priliku proslaviti još jedan veliki jubilej. Prošlo je točno 25 godina i od njihovog najvećeg dvoranskog koncerta u Osijeku koji je zbog velikog interesa održan čak dva dana za redom! Za ovu subotu Prljavci Osječanima pripremaju pravu koncertnu poslasticu na kojoj će se, ovoga puta pod vedrim ljetnim nebom, uz bezvremenske hitove prisjetiti ta dva legendarna koncerta. Prljavci i organizatori su spremni te će zajedno ove subote u Tvrđi svim fanovima prirediti noć za pamćenje!

Osječani i njihovi gosti cijelu subotu zabavljati će se i u Pantastic refresh zoni. Cjelodnevne zabavne igre, raznolike nagrade i live nastup benda CrossOvers savršena su uvertira večernjem koncertu Prljavaca, a refresh zona za nekoliko fanova priprema i iznenađenje – druženje s Prljavim Kazalištem uz fotografiranje i autograme prije koncerta. Pronađite Panove hostese tijekom dana u Pantastic refresh zoni, ispunite njihov upitnik i, uz malo sreće, postanite jedan od odabranih sretnika!

Nakon koncerta u Osijeku Pantastic turneja nastavlja prema posljednjoj postaji prije ljetne stanke – Požegi. 20.06. Prljavo Kazalište će zasvirati na Trgu Svetog Trojstva i, praćeno Pantastic refresh zonom, u Požegu donijeti obilje dobre glazbe, zabave i osvježenja.

Tekst: Hit Records Press
Foto: Dunja DopsajNajnovije