Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KONCERT

Rock n Roll koncert godine u Osijeku 
OSIJEK - U dvorištu Kazamata nas, u petak 26.6., očekuju Goran Bare i Majke. Osijek nas ljeti nikada ne razočara svojom ponudom koncerata te smo i sada sigurni kako mnogobrojna publika željno iščekuje kvalitetan zvuk rocka i i dobro znani specifičan live nastup Majki.

Ovaj bend u svojim varijacijama postoji već skoro 30 godina te nas skoro svake godine oduševi novim albumom. Tako će i Osijek, nakon dvije godine pauze, opet imati priliku čuti stare i nove Baretove hitove, a to će ostvariti kupnjom ulaznice od 60 ili, na dan koncerta, 90 kuna.
 
Uz Bareta i Majke zasvirat će i dvije osječke predgrupe, Whow i GrooveUp, a uz koncert ćete se moći vratiti u prošlost osječkog rocka i upoznati posebnost domaće glazbene scene kroz izložbu fotografija Zorana Jaćimovića.
 
Ne sumnjamo kako će nas Bare i na ovome koncertu odvesti na put ka sreći, a put do svojih ulaznica možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima: Matrix, Roko Caffe, CB Jager, Amsterdam Pub, CB Remy, Valentino i CB Šetač.
 
Organizator koncerta je Osijek United Forces uz suradnju nekolicine studenata Odjela za kulturologiju te udruge Stripos uz posebnu zahvalu gradu Osijeku, glazbenom portalu Mixeta, Radio UNIOS-u i ostalima.

Izvor: Osijek United Forces
 Najnovije