Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KONCERT

Željko Joksimović 02. listopada u dvorani „Gradski vrt“ u Osijeku


OSIJEK - U petak 02. listopada u ŠD „Gradski vrt“ u Osijeku nastupit će jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača - Željko Joksimović.

Veliki interes za dugoočekivani koncert ovog popularnog, akademski obrazovanog glazbenika, zvijezde X Factor Adrije, koji svira čak 11 instrumenata, potvrda je kvalitetnog i uspješnog rada proteklih godina u kojima se Željko Joksimović s pravom nametnuo kao iznimno dobar pjevač, multiinstrumentalist, skladatelj, aranžer i TV voditelj.

Nagrađivan je višestruko za glazbu za kazališne predstave, skladao je filmsku glazbu za film „Ivkova slava“, ostvario je uspješne duete s Dinom Merlinom ("Supermen"), Tonijem Cetinskim („Zabluda“), Harisom Džinovićem ("Šta će meni više od toga"), a njegove pjesme "Čija si" i  "Nesanica" (izvođač  Toše Proeski) te  "Miljacka" (izvođač Halid Bešlić) ostat će zauvijek hitovi ovih područja.
 
Brojni hitovi Željka Joksimovića poput „Nije ljubav stvar”, „Drska ženo plava“, „Lane moje”, „Lejla”, „Leđa o leđa”, „Michelle”, zasigurno će „zapaliti“ brojnu publiku u osječkoj dvorani koja ga s nestrpljenjem očekuje.

Koncert počinje u 20:00h.

Generali pokrovitelj: Osječko
Prodaja ulaznica kreće od utorka, 16. lipnja, a na kiscima tiska i u Eventim sustavu od 01.07. 2015.
Cijene ulaznica:
90,00 kn do 30.06.
100,00 kn od 01.07.- 31.08.

Izvor: Koncert d.o.o.Najnovije