Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

REKREACIJA

CKT GEA - Besplatne vježbe na otvorenom


OSIJEK - Centar kulture tijela Gea i u kolovozu organizira Besplatne vježbe pod vedrim osječkim nebom za sve zainteresirane. Zbog radova na zelenoj površini kod zdenca na promenadi, u kolovozu na novoj lokaciji!

Unatoč vrlo visokim temperaturama, veliki broj Osječanki željnih aktivnoga i zdravijeg života u lipnju i srpnju vježbao je s voditeljicama Centra Gea na zelenoj površini kod secesijskog zdenca na promenadi. Vježbati je bilo vrlo zabavno i ugodno, a kako se vježbe održavaju u prijepodnevnim satima u hladu, vrućina nije predstavljala problem, kažu vježbačice.

Kao i prošloga ljeta, besplatne vježbe održavat će se i tijekom mjeseca kolovoza - svake subote u 10 sati prije podne. No, budući su na zelenoj površini kod zdenca u tijeku radovi, vježbe su preseljene na novu lokaciju. Tako će se u kolovozu besplatne vježbe održavati dvjestotinjak metara istočnije, između pješačkoga mosta i Veslačkog kluba Iktus, također u ugodnoj hladovini.

Vježbe su srednjega intenziteta, bez  koreografije i skokova, kao bi ih svi mogli pratiti, a na satu se kombiniraju statične i korektivne vježbe pilatesa, joge, funkcionalnih, te vježbi oblikovanja i istezanja. Prethodna najava, ako niti vježbačko iskustvo nisu potrebni, potrebne su vam samo patike, veliki ručnik za plažu i bočica vode. Za odlično raspoloženje i kvalitetno odrađen trening pobrinut će se licencirane voditeljice Centra kulture tijela Gea, a pozvani su svi željni aktivnijeg i zdravijeg života!


- subota, 01.08.2015.
- subota, 08.08.2015.
- subota, 15.08.2015.
- subota, 22.08.2015.
- subota, 29.08.2015.


Srdačan pozdrav,

Bojana Muačević Gal, prof.
koordinator CKT GeaNajnovije