Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KONCERT

Nagradna igra - Veliki koncert Željka Joksimovića


OSIJEK - Zahvaljujući agenciji Koncert d.o.o vaš portal je u mogućnosti nagraditi dva sretna čitatelja ulaznicom za koncert Željka Joksimovića. Sve što trebate učiniti je napisati u komentaru ispod članka ili na našem facebook profilu "Osijek-online me vodi na koncert Željka Joksimovića".

Nagradna igra počinje od trenutka objave i traje do četvrtka 24. rujna 2015. godine, do 20 sati. Imena sretnih dobitnika biti će objavljena po završetku nagradne igre u sklopu teksta. Nagrađeni svoje ulaznice moći će podići na blagajni prije koncerta, uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

SRETNO!

Sretni dobitnici nagradne igre portala osijek-online.com i agencije Koncert d.o.o. su

1. Sara Matijević
2. Ančica Ana Mikić
U petak 02. listopada u ŠD „Gradski vrt“ u Osijeku nastupit će jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača - Željko Joksimović.

Veliki interes za dugoočekivani koncert ovog popularnog, akademski obrazovanog glazbenika, zvijezde X Factor Adrije, koji svira čak 11 instrumenata, potvrda je kvalitetnog i uspješnog rada proteklih godina u kojima se Željko Joksimović s pravom nametnuo kao iznimno dobar pjevač, multiinstrumentalist, skladatelj, aranžer i TV
voditelj.

Nagrađivan je višestruko za glazbu za kazališne predstave, skladao je filmsku glazbu za film „Ivkova slava“, ostvario je uspješne duete s Dinom Merlinom ("Supermen"), Tonijem Cetinskim („Zabluda“), Harisom Džinovićem ("Šta će meni više od toga"), a njegove pjesme "Čija si" i  "Nesanica" (izvođač  Toše Proeski) te  "Miljacka" (izvođač Halid Bešlić) ostat će zauvijek hitovi ovih područja.

Brojni hitovi Željka Joksimovića poput „Nije ljubav stvar”, „Drska ženo plava“, „Lane moje”, „Lejla”, „Leđa o leđa”, „Michelle”, zasigurno će „zapaliti“ brojnu publiku u osječkoj dvorani koja ga s nestrpljenjem očekuje.

Koncert počinje u 20:00h.
Sponzor: Mesnice Ravlić
Generali pokrovitelj: OsječkoNajnovije