Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Nagradna igra - Pinokio


OSIJEK - Zahvaljujući Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u mogućnosti smo nagraditi naše najmlađe sugrađane odlaskom na kazališnu predstavu Pinokio u srijedu, 4. studenog s početkom u 18 sati.

Ono što trebate učiniti je u komentaru ispod teksta i/ili na facebook stranici napisati "Osijek-online me vodi na predstavu Pinokio". Tri sretna dobitnika dobiti će svako po dvije ulaznice, a imena će biti objavljena po završetku nagradne igre, u utorak, 3. studenog 2015. godine. Nagrađeni čitatelji moći će svoje ulaznice podići na blagajni kazališta pola sata prije početka predstave.

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:

Vera Pilicar Ex Ostović
Sara Schmidt


Nakon doista velikog zanimanja za najnoviji premijerni naslov Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, poznat.u priču o drvenom lutku Pinokiju prošle nedjelje, predstavu ćemo ponovno za sve zainteresirane izvesti u srijedu 4. studenoga s početkom u 18 sati. Po dječjem romanu Carla Collodija tekst je napisao Damir Mađarić koji potpisuje i režiju predstave, a u predstavi igraju Đorđe Dukić, Edi Ćelić i Mirel Huskić. Autorsku ekipu čine još i scenografkinja Marta Crnobrnja, kostimografkinja Marija Šarić Ban, lutke je osmislila Ria Trdin, a glazbu Igor Karlić.

Riječ je o koprodukcijskoj predstavi Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića s Gradskim kazalištem Joza Ivakić iz Vinkovaca. U ovoj predstavi djeca mogu naučiti da je odrastanje proces koji je i tužan i radostan i naporan i da roditelji možda nisu uvijek krivi za sve, te da za svaki problem postoji rješenje.

Predstavu igramo u slobodnoj prodaji te za studente Filozofskog fakulteta. Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni kazališta od 8 do 15 sati ili ih rezervirati na broj 501-485 i mejl marketing@djecje-kazaliste.hr  

Voditeljica propagande
Tatjana GrganovićNajnovije