Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Nagradna igra - Kandžija i Gole žene


OSIJEK - OSIJEK - Zahvaljujući agenciji Fakat dva čitatelja portala osijek-online moći će poslušati uživo Kandžiju i sve njegove Gole žene 12. prosinca u Epic-u. Ono što morate učiniti je u komentarima na dnu vijest te na FB stranici napisati "Osijek-online me vodi na koncert Kandžije". Imena dobitnika biti će objavljena po završetku nagradne igre, 11. prosinca, u sklopu ove najave. Sretno!

Nagradna igra je završena, a sretni dobinici su:

Ian Farkaš
Ivan Zibar


Dobitnici svoje ulaznice dobiju na dan koncerta na ulazu uz predočenje osobne iskaznice.

Ravno iz Pariza, Đuro i njegova mačka stižu u Osijek! Zadnji jesenski TOF, prvi službeni promo party Kandžijinog novog albuma “Nema labavo”, u Osijeku, u Epicu, 12. prosinca!

Ljubav, vjera, domovina, novac, oružje, Anica Kovač, obitelj, čačkalica, konac, pljačka... Sve je na broju! Stjepko, Kandžija, Hamdija, čovjek pod ugovorom vraća se kući – s mačkom, novim albumom, Golim ženama i legendarnom CTF!Cro ekipom. Mačka je puštena iz kaveza – već vam mjauče s YouTubea i vašeg USB-a, a znamo i da ste se čuli s Đurom. Jeste skupa u ekipi, je li vam cuge dofur´o? Kako posao, je li vas pogur´o?

Donesite bajaderu u Epic, možda bude nešto. Ako ne, žestokih ritmova i oštrih rima bit će Nakon live albuma “Folder s Golim ženama“, prvi studijski album s Golim ženama i prvi za Universal Music, izlazi – uskoro! 11. prosinca “Nema labavo”, kojeg su najavili genijalno “Mače“ i “Đuro“, konačno i službeno ugledat će svjetlo dana, a već idući dan Kandžo stiže u Osijek. Stjepkov kućni tulum je u Epicu – Osječani, vidimo se tamo!

Kako bi svaki tulum TOF-a počeo, završio i trajao na pravi način – žestokim ritmovima i najboljom atmosferom – pobrinut će se domaćini turneje, odlična Chew The Fat!Cro ekipa, bez koje ne prolazi niti jedan TOF, pa ni ovaj zadnji i – najžešći. Yesh, DMT i Tone Tuoro otvoriti će i zatvoriti večer svojim prepoznatljivim masnim bassom, a vizualne poslastica VJ _polygona osječki TOF, kao i svaki do sada, pretvoriti će u tulum za sva osjetila. Ovoga puta CTF!Cro ima i pojačanje – stvarima sa svog novog albuma “Livin´Proof“ Tin će vas u Osijeku zagrijat – dodatno i još bolje!

Posljednja postaja Tuborg Open Fair turneje, grand finale Tuborg Open Faira 2015 –  Osijek i Klub Epic, 12. prosinca. Ulaznice po cijeni od 20 kuna u pretprodaji potražite kroz sustav Entria te 25 kuna na ulazu u klub.Najnovije