Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ADVENT U TVRĐI

Zimski bal s Osječkim zumbićima


OSIJEK - Budući da organizatori "Adventa u Tvrđi" i ove godine posebnu pozornost poklanjaju mališanima, u srijedu, 16. prosinca, s početkom u 18 sati bit će ponovno organiziran jedan zanimljiv i atraktivan program namijenjen u prvom redu djeci.
 
Naime, na pozornici  u Božićnom selu brojnim posjetiteljima tada će zapjevati ni manje ni više nego ponajbolji dječji zbor u Hrvatskoj – "Osječki zumbići"! Dječji zbor "Osječki zumbići" djeluje već 26 godina i danas okuplja više od stotinu djece predškolske i školske dobi od 5 do 12 godina, a na Trgu sv. Trojstva predstavit će se prigodnim predbožićnim programom.

"Osječka Tvrđa blista u božićnome izdanju. U predblagdanskom ozračju, u duhu Božića koji je sve bliže, 'Osječki zumbići' pozivaju sve velike i male na koncert u Božićnom selu naše Tvrđe! Zumbići će u sklopu 'Adventa u Tvrđi' za najmlađe izvesti neke od svojih najvećih hitova poput Mede, Bumbara i Bubamare te božićne pjesme koje unose radost i toplinu u sva srca. Baš kao i u pjesmi Bijeli Osijek čiji je spot prekrasna zimska razglednica našega grada, Zumbići vas pozivaju da se umotate u kape, rukavice i šal jer danas, 16.12.2015., u 18 sati kreće zimski bal!", veselo pozivaju i sami članovi zbora.

Foto: Osječki zumbići FBNajnovije