Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

AVANTURA

Prvi Escape Room u Osijeku


OSIJEK - Nikada dosta dobre zabave. Pročitajte!

Uvijek ste se pitali kako je biti pljačkaš banke, ili što u slučaju ako se zaglavite u liftu? Sada to možete i isprobati, u prvom Escape Roomu u Osijeku!

Escape Room igre su prvotno bile zamišljene kao računalne igrice, no vrlo brzo su iz virtualnog svijeta prešle u igre uživo! Escape Room igre vam pružaju mogućnost i jedinstveni doživljaj da u stvarnom svijetu postanete glavni lik neke priče, igre. U igri vaš je zadatak upotrijebiti sve svoje vještine, sposobnosti, znanja da biste riješili niz povezanih logičkih problema i uspješno ispunili zadani cilj igre te ju završili u 60 minuta. Ukoliko u nekom trenutku zapnete, ne brinite, uvijek imate pravo na pomoć koju će vam dati naši voditelji igara.

Escape Room namijenjen je svima koji vole dobru zabavu, avanture, isprobati nešto novo, izazove, ali i rješavati logičke zadatke. Igre su osmišljene da budu uzbudljive i zanimljive svima bez obzira na godine i spol. Nije potrebna nikakva fizička spremnost, već samo dobra volja i želja za nečim novim. U Escape Roomu Osijek postoje dvije tematske sobe – Pljačka banke i Lift.

Cijena za grupu od 3-5 ljudi iznosi 300kn, dok je cijena za 2 osobe 200kn. Svoj termin rezervirajte na www.escaperoomosijek.com gdje možete doznati i više informacija o samim temama igara.

Garantiramo dobru zabavu.

Izvor: Escape RoomNajnovije