Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

HKUD ŽELJEZNIČAR

Nagradna igra - ŽELJINO SIJELO


OSIJEK - Tradicionalno 26. "ŽELJINO SIJELO" u organizaciji Hrvatsko kulturno umjetničkog društva "Željezničar" Osijek, održati će se dana 30. siječnja 2016. godine u prostoru Studentskog centra u Osijeku, Istarska 5, sa početkom u 20,00 sati. Ove godine sve prisutne zabavljati će Tamburaški sastav Džentlmeni, Igor Delač te gosti iznenađenja.

S obzirom na ograničeni broj mjesta i veliku zainteresiranost, donacijske ulaznice od 100,00 kuna trebaju se nabaviti na vrijeme jer broj stola određuje se prema danu uplaćene donacije. Ulaznice se mogu nabaviti svaki dan od 19,30 sati do 20,30 sati u prostorijama HKUD-a "Željezničar" Osijek, Ulica Stjepana Radića 15.

HKUD "Željezničar" Osijek poziva sve zainteresirane ljubitelje slavonskog veselja da dođu i da se svi skupa zabave, a uz pregršt dobre zabave tijekom večeri održati će se i izbor najljepše ženske narodne nošnje, muške narodne nošnje, narodne nošenje u paru i etno izvedbe večernje haljine.

NAGRADNA IGRA:
Vrijeme darivanja se nastavlja i u siječnju. Ljubitelji izvornog slavonskog druženja uz pjesmu i ples došli su na svoje. Zahvaljujući HKUD "Željezničar" nagrađujemo tri para (3x2 ulaznice) za "ŽELJINO SIJELO". Sve što trebate učiniti je u komentarima na kraju teksta ili FB stranici napisati "Osijek-online me vodi na Željino sijelo". Nagradna igra traje od trenutka objave pa do srijede, 27. siječnja 2016. godine. Imena sretnih dobitnika biti će objavljena ispod teksta, a na sijelo će moći ući uz predočenje osobne iskaznice na ulazu.

Po završetku nagradne igre imamo samo dobitnike ulaznica na Željino sijelo, a to su

Ivana Zvana Ivka
Roberta Kljenak
Zdravka Pjanić


Čestitamo dobitnicama i želimo im dobar provod
 Najnovije