zatvori oglas

NAGRADNA IGRA

Nagradna igra - Hladno pivo


Osijek –  Isprika i zamolba čitateljima koji su već sudjelovali u nagradnoj igri. Molim Vas ponovite prijavu ako želite ići na koncert Hladnog piva jer su prethodne prijave netragom nestale. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Jeste li i vi za Hladno pivo? Poigrajte se s nama pa možda naiđete na širom otvorena vrata na "Danima zatvorenih vrata". Dvoje sretnika nagraditi ćemo po jednom ulaznicom, a možda se do kraja progura još poneko. Na vama je samo da u komentarima ispod teksta ili na FB stranici upišete "Osijek-online me vodi na Hladno pivo".

Imena sretnih dobitnika nalaziti će ispod najave. Nagradna igre traje od trenutka objave do 7. ožujka 2016. godine.

Sezona koncerata u punom je jeku, a svoje datume u kalendare koncertnih događanja upisuje i Hladno pivo. Na „Danima zatvorenih vrata“, vrata dvorana bit će širom otvorena za sve ljubitelje Hladnog piva, dobre svirke i zabave.  Koncert u Osijeku održat će se u Kinu Europa u petak, 11. ožujka 2016.

Uz koncertne obaveze koje ih trenutačno okupiraju, Hladno pivo uključilo se i u jednu  poticajnu kampanju.

Veljača je mjesec kada se obilježava Dan sigurnijeg Interneta, pa je tako Centar za sigurniji Internet iz Osijeka organizirao kampanju kojom žele osvijesti ponašanje mladih na Internetu i potaknuti zaustavljanje govora mržnje kojem danas sve češće svjedočimo. Aktualni singl Hladnog piva, pjesmaLijepa riječ poslužila je kao glazbena kulisa i idejni cilj te kampanje pa je tako napravljen video uz hashtag - lijepariječ gdje se sve korisnike Interneta poziva da umjesto govora mržnje koriste lijepe riječi u komunikaciji na Internetu.
Promotivni video kampanje možete pogledati OVDJE.

Prodajna mjesta za koncert u Osijeku:
Lounge bar Waldinger (Portanova), Caffe bar Viva (kod bolnice), Caffe bar Dvorac (Mačkamama), sustav Eventim, kiosci Tiska, Petrol benzinske crpke, mjenjačnice Exchange offices (Billa, Kaufland, Avenue Mall, Daily news

Izvor: MTV Adria

Zahvaljujući organizatoru koncerta Hladnog piva četiri sretna dobitnika otići će na koncert svog omiljenog benda, a to su:

Sonja Vranješ
Marina Janković
Dragan Gabrić
Tibor Stanković


Čestitke sretnim dobitnicima, a ostalima više sreće drugi put.
 

 Najnovije