zatvori oglas

ZABAVA

Acoustic souls u Siesti


OSIJEK - Ako se pitate kako provesti večer u petak, naš prijedlog je - uz ACOUSTIC SOULS. Klupska atmosfera SIESTE obogaćena dvojcem Užarević/Valetić dobitna je kombinacija za popraviti raspoloženje nakon proteklog radnog tjedna (kome je završio).

SIESTA CLUB-CAFĖ OSIJEK u petak 26. 02. 2016. ponovo će ugostiti izvrsni đakovački autorski/cover bend ACOUSTIC SOULS sa stalnom adresom u hrvatskoj metropoli. Svirka počinje u 20:30h do dugo u zimsku noć, pa dođite i poslušajte zašto se o njima priča diljem Hrvatske… :)

ACOUSTIC SOULS je autorski/cover bend koji izvodi najpopularnije strane hitove s Billboard ljestvica od 60-tih godina do najnovijih. Riječ je o gitarističkom duetu iz Đakova, a čine ga Tomislav Užarević (vokal i gitara) i Vjekoslav Valetić -W SoulBear (gitara i vokal). Pjesme iz njihovog pomno biranog repertoara, osvježene su fantastičnim akustičnim aranžmanima, sukladno njihovom talentu i dugogodišnjem glazbenom iskustvu.

Bend je u četiri godine zajedničkog rada, osvojio brojne simpatije publike, nastupajući diljem Hrvatske. Live album prvijenac, "THE ROAD" koji sadrži 9 autorskih i četiri cover pjesme je snimljen u svibnju 2014. godine.Najnovije