zatvori oglas

STAND UP

Ružičaste naočale


OSIJEK - Početkom prosinca Marina Orsag izabrana je za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Evrope i Rusije na prestižnom globalnom natjecanju Jokenation. Ovom titulom 37-godišnja se Zagrepčanka uvrstila u 10 najboljih zabavljača ove vrste na svijetu te joj je pripala čast nastupati u slavnoj  Stravinski dvorani u švicarskom Montreuxu zajedno s ostalih 9 pobjednika.

Nakon ovacija koje je pokupila od publike i kolega te kratkotrajnog božićno-novogodišnjeg odmora, Marina se posvetila radu na novom autorskom showu pod nazivom Ružičaste naočale. Najsvježija predstava premijerno je izvedena u Varaždinu 10. veljače, a nakon sjajne izvedbe u prepunom pulskom gradskom kazalištu INK, Ružičaste naočale dolaze  u Vinkovce, Vukovar i Osijek!

Turneju po istoku Hrvatske, Marina nastavlja nakon nastupa na sjeveru Europe. Prepuna energije, Marina nam se u Slavoniju vraća iz  Švedske i Danske gdje je također oduševila publiku! Nastupi u Slavoniji, Puli i Varaždinu dio su Marinine turneje po Lijepoj našoj i susjednim zemljama.

 "Jedva čekam nastupe po Slavoniji. Osim što ću se pošteno najest, znam da ću se osim publike i ja dobro nasmijati jer su Slavonci i Slavonke veseli ljudi. U Osijeku sam već dosta puta nastupala i zadnji puta humanitarno za udrugu koja se bavi rehabilitacijskim jahanjem. Jedva čekam dan nakon nastupa malo zajahati svoje konjske prijatelje i prijateljice. A za vrijeme nastupa nasmijati divnu osječku publiku." izjavila je Marina povodom najave svog novog showa koji će održati u subotu, 12. ožujka 2016. u Dječjem kazalištu “Branko Mihaljević” u Osijeku, u 20:30 sati.

Cijena ulaza je 40 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazališta.Najnovije