zatvori oglas

NOĆNI ŽIVOT

Shaple+Siesta = dobra zabava subotom


OSIJEK - Dinko Shaple Pleša osječkoj glazbenoj sceni poznatiji kao gitarist i frontman hard rock benda "Wasted Generation" ekskluzivno će prvi puta  nastupiti u unplugged izdanju i to u SIESTA Club-Cafe-u Osijek u subotu, 19.3.2016. s početkom u 21h.

►Dinko Shaple Pleša s bandom "Wasted Generation" nastupio je u rujnu 2010. godine kao predgrupa bendu "Guns n' Roses" u zagrebačkoj Areni, a s kojim je  snimio nekoliko pjesama u produkciji slavnog američkog producenta Eddie Kramera (Jimi Hendrix, Led Zeppelin, KISS, Wasted Generation :).

Osim gotovo 15 godina duge karijere u bendu "Wasted Generation", značajna je i suradnja sa Zoranom Mišićem, finalistom showa "Hrvatska traži zvijezdu" 2009. godine, s kojim je 2012. godine snimio pjesmu pod imenom "Bez naslova", koja je brzo i uspješno pronašla svoj put do radijskih i televizijskih programa i top-lista.

►Za svoj glazbeni rad Dinko Shaple Pleša, osim brojnih usmenih priznanja, dobitnik je i Fender nagrade za najbolju solo gitaru 2011. godine, a njegov bend "Wasted Generation" za najbolji mladi rock bend.

Akustični repertoar koji ćete u subotu imati priliku čuti u clubu SIESTA sastoji se od kombinacije rock i grunge hitova, obrada poznatih pop pjesama, pjesama iz soundtrackova popularnih filmova, te autorskih pjesama (i možda nekoliko po narudžbi)...

►Ulaz za ovaj iznimni događaj promidžbe rock'n'roll glazbe u našem gradu je besplatan, a mjesta možete rezervirati na E-mail: clubcafesiesta@gmail.com

Izvor: SiestaNajnovije