zatvori oglas

ZABAVA

Seniori uzvraćaju udarac!


OSIJEK - Rundek Cargo Trio u Osijeku 28. travnja, Kino Urania.

U lipnju prošle godine, Rundek Cargo Trio objavljuje Mostove i time započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih desetak godina. Ljepotu ovog izdanja, satkanog od jedanaest skladbi, publika je prepoznala, osjetila i dočekivala s velikim interesom gdje god bi nastupili; u Zagrebu su u kratkom roku rasprodali dva ljetna koncerta, oduševilli su punu Tvrđavu Sv Mihovila u Šibeniku, rasprodali dva koncerta u Splitu, održali niz nastupa od Slovenije do Makedonije, Crne Gore i Srbije, Kanade i Austrije, a ovog proljeća donose vam pravu proljetnu turneju kakva se u Hrvatskoj nije dogodila još od izlaska albuma „Plavi avion“.

Na turneju kreću bogatiji za dva Porina; prije nekoliko dana tu prestižnu nagradu struke dobili su u obje kategorije u kojima su bili nominirani; za najbolji album alternativne glazbe te u kategoriji najbolji video broj za spot „Ima ih“ u režiji Radislava Jovanova – Gonza.

Velika proljetna turneja započinje koncertom u Karlovcu, 15. travnja, a u naš grad dolaze 28. travnja. Kino Urania – 20 h (pretprodaja ulaznica u Kinu Urania).

Rundek Cargo Trio koncert u Osijeku održat će dana 28.4.2016. s početkom u 20 sati u kinu Urania, a cijena ulaznice iznosi 100,00 kn.

Ulaznice se mogu rezervirati na mail: info@kinematografi-osijek.hr, ulaznice@kinematografi-osijek.hr, pozivom na broj Uprave 205501 radnim danom od 9:00-17:00 sati i broj kina Urania, svaki dan od 17:00- 23:00.

Od 7.4.2016. ulaznice će biti dostupne na blagajni kina Urania. Blagajna je otvorena svakim danom pola sata prije prve projekcije.

Izvor: Kinematografi Osijek d.d./MenArt
Foto: Vedran Metelko

  Najnovije