zatvori oglas

DOOR DEAL

Deveti Door Deal


OSIJEK - Proljeće nam je već stiglo, a Door Deal zapravo želi ljeto. Stoga smo odlučili u goste dovesti ljeto u skabilly obliku. Ovaj put u goste Vam dolaze momci iz Splita, Justin’s Johnson.

Justin’s Johnson je skabilly bend iz Splita, osnovan 2001. godine kao produkt suradnje dva mlada muzičara i prijatelja, vokala, gitarista i autora pjesama, Mira Alača i bubnjara Gorana Brzulje. Preostali članovi Justinsa pojavili su se tijekom godina, redovito i mijenjali, a današnju postavu još čine: Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban i najnovije osvježenje, bubnjar iz Perugie, Cyro Gastone.

U znaku domaće podrške nastupit će Garage in July. Garage in July su visokooktanski Swamp 'n' Roll sastav nastao u jesen 2009. pod utjecajem The Stoogesa, Velvet Undergrounda, The Rolling Stonesa, The Sonicsa te starog Delta i Chicago Bluesa. Želja im je stvarati i prašiti rock 'n' roll dok god su živi te dalje prenositi izvorni duh i naslijeđe Delte. Sviraju direktno i iskreno, iz jaja i iz srca. Četvero ih je: Leo Fekete (bubanj), Igor Hanžek (bas gitara), Marko Bagarić (solo i ritam gitara) i Bojan Đurđević (vokal, ritam gitara, usna harmonika).

Deveti Door Deal održat će se u u osječkom klubu EXIT, 9.travnja 2016. godine.  Cijena ulaza je več dobro poznata, 20 Kn.

Izvor: Door DealNajnovije