zatvori oglas

SIESTA

Siesta uz Acoustic souls


OSIJEK - Sve ljubitelje rock'n'rolla pozivamo u subotu 16.04. 2016. na rock'roll gig Acoustic Souls acoustic live band-a s početkom u 21h.

Izvrsni gitaristički band ACOUSTIC SOULS na radost brojnih obožavatelja ponovo gostuje u Osječkom SIESTA club-Cafe-u. Soulsi su 26. veljače oduševili krcati Club SIESTA nadahnutim izvođenjem najpopularnijih stranih hitova s Billboard ljestvica od 60-tih godina do najnovijih, ali i autorskim skladbama, pa se i ovoga puta očekuje izvanredna rock'n'roll večer.

Frontman Acoustic Soulsa Tomislav Užarević službeno će predstaviti svoj samostalni uradak-singl „Njen zvuk“, za koji je autor glazbe i teksta, dok aranžman potpisuje Željko Nikolin. Početkom svibnja očekuje se dovršetak snimanja video spota za nostalgičnu baladu „Njen zvuk“.

https://youtu.be/rctNG0JK2F4

Acoustic Souls je gitaristički duet iz Đakova, a čine ga Tomislav Užarević – Lasica (vokal i gitara) i Vjekoslav Valetić - W SoulBear (gitara i vokal). Pjesme iz njihovog pomno biranog repertoara, osvježene su fantastičnim akustičnim aranžmanima, sukladno njihovom talentu i dugogodišnjem glazbenom iskustvu. Bend je u četiri godine zajedničkog rada, osvojio brojne simpatije publike, nastupajući diljem Hrvatske. Live album prvijenac, "THE ROAD" koji sadrži 9 autorskih i četiri cover pjesme je snimljen u svibnju 2014. godine.

Ulaz slobodan. Zbog moguće gužve preporučamo rezervacije mjesta na E-mail:clubcafesiesta@gmail.com

Izvor: Club Siesta
Foto: Zoran Osijek

 



Najnovije