zatvori oglas

ACOUSTIC SOULS

SIESTA CLUB - Premijera spota


OSIJEK - Sve ljubitelje rock'n'rolla pozivamo u PETAK 13.05. 2016. na ekskluzivnu osječku premijeru spota frontmana Acoustic Souls-a Tomislava Užarevića za pjesmu „Njen zvuk“ i acoustic live svirku band-a s početkom u 20:30 h

Izvrsni gitaristički band ACOUSTIC SOULS na radost brojnih obožavatelja ponovo gostuje u Osječkom SIESTA Club-Cafe-u. Soulsi su u nekoliko prošlih nastupa oduševili krcati Club SIESTA nadahnutim izvođenjem najpopularnijih stranih hitova s Billboard ljestvica od 60-tih godina do najnovijih, ali i autorskim skladbama, pa se i ovoga puta očekuje izvanredna rock'n'roll večer.

Večer će započeti ekskluzivnom osječkom premijerom  spota prvog samostalnog uradaka-singla „Njen zvuk“ frontmana Acoustic Soulsa Tomislava Užarevića za koji je autor glazbe i teksta, kao i javnim intervjuom na terasi  SIESTA Club-Cafe-a, a potom slijedi  i live svirka banda.

https://youtu.be/rctNG0JK2F4

Acoustic Souls je gitaristički duet iz Đakova, a čine ga Tomislav Užarević – Lasica (vokal i gitara) i Vjekoslav Valetić - W SoulBear (gitara i vokal). Pjesme iz njihovog pomno biranog repertoara, osvježene su fantastičnim akustičnim aranžmanima, sukladno njihovom talentu i dugogodišnjem glazbenom iskustvu. Bend je osvojio brojne simpatije publike, nastupajući diljem Hrvatske. Live album prvijenac, "THE ROAD" koji sadrži 9 autorskih i četiri cover pjesme je snimljen u svibnju 2014. godine. Frontman banda i kandidat prve sezone showa „The Voice“ mladi Tomislav  Užarević 2016. godine snimio je u tonskom studiju  Željka Nikolina u Osijeku prvi samostalni singl , nostalgičnu baladu "Njen zvuk".

*Zbog moguće gužve preporučamo rezervacije na E-mail:
clubcafesiesta@gmail.comNajnovije