Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Nagradna igra - eGOCentrik!


OSIJEK - Jeste li za večer smijeha? Kinematografi Osijek d.d. su se pobrinuli za to. U goste nam dovode Gorana Vugrineca Goca, najhiperaktivnijeg hrvatskog stand up komičara. Ali to nije sve! Za najvjernije čitatelje portala osijek-online.com ustupili su 2x1 ulaznicu. Ako želite na predstavu u komentarima ispod teksta ili na FB stranici napišite "eGOCentrik"

Imena sretnih dobitnika, po završetku nagradne igre (11. svibnja 2016. god.), biti će objavljena u sklopu ove najave. Ulaznice će moći podići na blagajni kina Urania uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave.

Dva čitatelja koja idu na predstavu eGOCentrik su:

Antonia Maslak
Ivan KapetanovićRiječ je o momku s toliko energije da se pored njega poremećaj pozornosti s hiperaktivnošću čini kao vegetativno stanje. Legenda kaže da je kao mali upao u kotao s Red Bullom i sada ga zaustaviti mogu samo određeni zakoni fizike.

Srećom, uspjeli smo ga zadržati da 12.5., u 20 sati, u kinu Urania odradi svoj one man show u kojem su mu najjače fore dosadašnje karijere! Gotovo dva sata smijeha i dobre zabave! Ne propustite!

Ulaznice po cijeni od 40 kn možete kupiti na blagajni kina Urania, svaki dan iza 17 sati.

Goc je u stand-upu od 2009. do sada je nakupio više od 600 nastupa. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske, Slovenije, a gostovao je i u BiH te Srbiji. Priča engleski bolje od Jadranke Kosor, a to je pokazao u Londonu, Cape Townu i Budimpešti. Možete ga uhvatiti i na malim ekranima. Domaći su ga mogli gledati na RTL-ovom showu Klub Smijeha, a stranci na Comedy Central Extra.

Izvor: Kinematografi OsijekNajnovije