Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NOVE VIJESTI

36. Osječko ljeto mladih


OSIJEK - U utorak 31.5.2016. su u amfiteatru osječkog Eurodoma predstavnici Studentskog zbora Sveučilišta u Osijeku predstavili program 36. Osječkog ljeta mladih koji će se ove godine održati od 6. do 19. lipnja. Zanimljivo je to da je program predstavljen upravo tamo gdje je sve počelo na prostorima nekadašnje rupe odakle OLJM vuče svoje korijene.

Kao i prethodnih nekoliko godina, program OLJM-a sastoji se od umjetničkog, edukacijskog, sportskog i zabavnog dijela. Ulaz na sva događanja je besplatan, a program će se odvijati na više različitih lokacija u gradu, pri čemu će ovogodišnja lokacija zabavnog dijela programa biti plato ispred kluba Outside(bivši Bastion).

Za kulturni program OLJM-a i ove je godine zadužena Umjetnička akademija u Osijeku koja je priredila nekoliko predstava, izložbi i koncerata, a treću godinu za redom OLJM ima i bogat sportski program, ove godine proširen s nekoliko novih disciplina, a prijaviti se možete na mail: oljm.sport@gmail.com. Ono što je novo ove godine je veći naglasak na edukativni dio programa koji će se odvijati tijekom cijelog trajanja OLJM-a u vidu predavanja i radionica, uključujući i mini simulaciju Europskog vijeća koja će se po prvi put održati u Osijeku 11. lipnja, a pokroviteljstvo mu daje europarlamentarka Ivana Maletić .

Među nositeljima zabavnog dijela programa ističu se Petar Grašo, grupa Silente,Maja Šuput i Songkillers.

Izvor: Studentski zbor


Prilozi:
  • 1. EDUKACIJA  (image JPG, 1345.7 kb)
  • 2. SPORT  (image JPG, 1159.3 kb)
  • 3. UMJETNOST  (image JPG, 1120.7 kb)
  • 4. ZABAVA  (image JPG, 1133.1 kb)Najnovije