Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

GLAZBA

In Da Sofa


OSIJEK - I ove godine vraća se IN DA SOFA, sada već svima poznata manifestacija ljubavi, pozitive, dobre volje i senzualnog razbacivanja nogica po plesnom podiju.

Nakon prošlogodišnjih iznimno uspješnih IN DA SOFA događaja, koji su se odvijali u Sakuntala parku u sklopu Osječkih ljetnih noći, osječka publika, ali i ona sa šireg područja, prepoznala je ideju i koncept urbane, opuštene, ambijentalno – glazbene zabave koja im je ponuđena.

Osječka kreativna agencija Adverta je ambijent i atmosferu, u stilu svjetskih beach barova, prenijela u naš grad s ciljem širenja ponude i predstavljanja nečega drugačijeg od onoga što je osječkoj publici do sada ponuđeno. Oživljen je jedan od, bez lažne skromnosti, najljepših malih srednjoeuropskih parkova i ta živost od njega je učinila vrhunski bar na otvorenom koji je u trenucima bio zona opuštanja i izležavanja, a u drugim plesni podij.

U petak, 24. lipnja 2016. godine, s početkom u 18 sati, u sklopu Osječke ljetne noći, na prostoru secesijske kulturno arhitektonske oaze Sakuntala park održati će se prva ovogodišnja In Da Sofa.

Uz provjerene ljubavne mašine koji svoj vrhunac doživljaju prskanjem dobre glazbe, DJ Pipsa i DJ Kemu, uz ledeni Beck's, Hendrick's gin, Jägermeister, koktele i vrhunska vina, pozivamo vas da se uključite u stvaranje pozitivne bombe koja će rasplesati centar grada i poslati snažnu poruku da ovaj grad živi.

Pokažimo da je Osijek top destinacija za opuštanje, uživanje, plesanje i najviše, za ljubav. Fishing season je započela, budite u moru svega dobroga i vidimo se u petak!

Izvor: AdvertaNajnovije