Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

STAND UP

STAND Lega UP - Koza


OSIJEK - Kolektiv komičara STAND Lega UP poziva vas na nastup gostujućeg komičara Tomislava Kozačinskog Koze, koji će se održati u petak, 1.7. u Klubu Outside, sa početkom u 21:00 sati. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u klubu Outside i Matrix clubu po cijeni od 30kn te na sam dan predstave na ulazu za 40kn.

STAND Lega UP kolektiv svoje djelovanje temelji na popularizaciji i razvoju scene stand-up komedije u Osijeku i okolici, te je kroz nešto više od godinu dana postojanja s velikim uspjehom organizirao niz večeri otvorenog mikrofona, kao i gostovanja komičara iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Nizozemske. Također, kolektiv je tijekom svoga postojanja uspješno gostovao u Zagrebu, Đakovu, Vinkovcima, Novom Sadu i drugim mjestima.

Osam godina nakon svog prvog nastupa, svojom lepezom od 69 nijansi crne svoj One man Show pod ovim nazivom Koza premijerno je izveo u Studiju Smijeha pred publikom za koju se višestruko uvjerio da je crni humor nešto što svi vole.
 
Dvije godine kasnije, reizdanje predstave s novim materijalom i mnogim drugim čudesima Koza premijerno izvodi pred osječkom publikom, koja je odlično prihvatila stand up komediju i razvija svoju stand up kulturu.

Izvor: STAND Lega UP



Najnovije