Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Fashion Incubator - nagradna igra


OSIJEK - U suradnji s Fashion Incubatorom portal osijek-online nagrađuje vjerene čitatelje s 20x2 ulaznice za ovaj iznimni modni događaj u našem gradu. Sve što trebate učiniti je da u komentarima ispod teksta ili na FB stranici napišete koga želite povesti sa sobom. Nagrađeni čitatelji svoje ulaznice moći će podići na ulazu Inkubatora u 20sati.

Nagradna igra traje od trenutka objave pa do četvrtka 29. listopada u prijepodnevnim satima. Imena dobitnika bit će objavljena u skopu najave.

Sretna dobitnica dvije ulaznice je:

Ivana Pavlović

Petak 30. rujna rezerviran je za čak dva modna slavlja. Rober Sever proslavit će 15 godina uspješne dizajnerske karijere i to pravom modnom poslasticom – revijalnom retrospektivom najzapaženijih modela iz preko 20 lansiranih kolekcija. Sonja Lamut pridružit će se proslavom 5 godina rada od početka svoje karijere i prvog nastupa na Portanova Fashion Incubatoru 2011. godine. Sonja Lamut, dizajnerica hvaljena od kritike i publike, ove sezone revijalno predstavljanje odlučila je napraviti isključivo u Osijeku, a dizajnerima slavljenicima organizatori na kraju revija pripremaju pravo rođendansko iznenađenje.

Subota 1. listopada dan je kada će se održati finale sezone. Nakon dva selekcijska kruga i više od šest mjeseci priprema, pet najboljih neafirmiranih dizajnera godine borit će se za pobjednu na Portanova Fashion Incubatoru, titulu «Najbolji mladi dizajner by Perwoll» i nagradu od 10 000 kuna uz poziv na BIPA Fashion.hr. Posebnost 16. sezone jest da je PFI nakon dvanaest godina po prvi put prebacio preko nacionalne granice, tako u konkurenciji najboljih imamo i mlade kreativce iz Srbije.Najnovije