Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PLAN B

NovemBEER fest 2


OSIJEK - Jedini lov koji podržava ekipa iz Kreativne agencije Adverta je lov na dobru zabavu, pozitivnu atmosferu i vrhunsko craft pivo.

Nakon prošlogodišnjeg „probijanja leda“ ove godine smo vam pripremili još jednu poslasticu. Kroz dva dana, 18. i 19. studenog ove godine pripremite svoje nepce na nešto neisprobano, uši na nešto preugodno jer u grad nam dolazi NovemBEER fest 2: beer hunting.

U ambijentalno uređenom Planu B, ekipa iz Adverte i Plana B ugostiti će sve ljubitelje craft piva i poslužiti do sada rijetko prisutna piva na osječkom tržištu te na taj način otvoriti sezonu lova na okuse od kojih se pozitivno ježite. Vrijeme je za još jednu novemBEERsku stranicu, dođite i ispišite ju odličnom zezancijom zajedno s nama.

PROGRAM:

Petak, 18. studenog 2016.

Seed Holden
Bend Seed Holden je prema mnogočemu različit od ostalih. Da vam netko kaže kako postoji ekipa koja svira u postavi dvije akustične gitare i bubanj, ne biste vjerovali. No, ne radi se samo o postavi nego i o opširnom repertoaru kakav se rijetko gdje čuje. Svojim repertoarom, kako kažu, samo odaju počast uzorima koji su izvršili veliki utjecaj na njih, ali ni autorskog rada im ne nedostaje.

Subota, 19. studenog 2016.

DemeNtronomes
Neobična osmorka, Dementronomes, osnovana je 2011. godine. Oboružavši se saksofonima svih veličina, pomalo nepredvidivim trombonima, gitarama na električnu struju, samopogonjenim glasnicama i bubnjevima, našli su svoju sreću u vlastitoj verziji funka i soula.

 Najnovije