Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ZABAVA

Doživi osjećaj lebdjenja


OSIJEK - Ovog petka i subote ispred trgovačkog centra Super na Trgu Slobode u Osijeku doživite nevjerojatan osjećaj lebdjenja u bestežinskom stanju.

Dosta ti je monotonije i željan si novih uzbuđenja i avantura? Ovog petka i subote od 10 do 20 sati dođi na Trg Slobode u Osijeku i doživi nevjerojatan osjećaj lebdjenja u bestežinskom stanju uz popularni spaceball. Korisnicima će se mjeriti otkucaji srca zbog navale adrenalina u vožnji uz pomoć fitness narukvice, a kao nagrada za hrabrost u T-Centru te čeka poklon iznenađenja.
 
U sklopu promocije nove Tarife za mlade, Hrvatski Telekom je pripremio i nagradni natječaj u kojem možeš osvojiti ulaznice za Sea Star Festival te upoznavanje s izvođačima festivala u Umagu. Dovoljno je da na interaktivnom digitalnom displayju na Trgu Slobode 6 zaigraš zabavnu igricu na svom pametnom telefonu, nakon čega ćeš putem maila dobiti kôd kojeg trebaš potvrditi u T-Centru Super i nakon toga čekati službeni rezultat. Ulaznicu za Sea Star festival osvajaju igrači koji su prema rang listi ostvarili najbolje vrijeme igranja i potvrdili kôd u T-Centru.
 
Natječaj ima nekoliko krugova koji traju do 8. svibnja, 15. svibnja i posljednji do 22. svibnja. Možeš igrati neograničen broj puta u svakom krugu, ali možeš osvojiti samo jednu nagradu po krugu. Dobitnik svoj pobjednički kôd može potvrditi najkasnije jedan dan nakon završetka kruga u bilo kojem T-Centru.

Izvor: HTNajnovije