Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PK KICK

Akrobatski rock and roll - nagradna igra


OSIJEK - Jeste li za ples u ritmu rock 'n' roll-a? A jeste li istovremeno za akrobacije i ples u ritmu rock 'n' roll-a? Ako  je vaš odgovor da, na pravom ste mjestu te zaigrajte nagradnu igru jer plesnim klub Kick poklanja besplatne tečajeve za 1. ljetnu školu Akrobatskog rock 'n' roll-a. Pet sretnih čitatelja tijekom dva mjeseca, pod budnim okom trenera, moći će svladati osnovne vještine ovog dinamičnog sporta. Požurite se s prijavama jer tečaj počinje 1. srpnja. 

Vaš zadatak je da u komentarima ispod teksta i/ili na FB stranici napišete "
Plesni klub Kick i Osijek-Online me vode na Ljetnu školu rock 'n' roll-a". Nagradna igra traje do 30. lipnja, a imena sretnih dobitnika objavit ćemo u sklopu teksta.  

O školi:
Plesni klub Kick vas poziva na 1. ljetnu školu Akrobatskog rock 'n' roll-a za SVE koji se žele upoznati sa ovom vrstom sporta koji sve više zahvaća naš dio Hrvatske. Svi će se upoznati sa osnovama ovoga sporta, naučiti će svakakve cool figure, a za one malo starije smo pripremili radionice akro elemenata gdje će naučiti razne akrobacije, uključujući famoznu ''lastu'' iz Prljavog plesa. 
Datum: 1.7. - 31.8.

TERMINI I LOKACIJE:

OSIJEK (Robna kuća IPK)
Starija grupa - UTORAK - ČETVRTAK 21-22 sata
Mlađa grupa - PONEDJELJAK - PETAK 19-20 sati

ČEPIN (Udruga Pozitivni i sretni)
UTORAK - ČETVRTAK 19-20 sati

SARVAŠ (Mjesni dom)
PONEDJELJAK - SRIJEDA 10-11 sati

JOSIPOVAC (Hrvatski dom)
UTORAK - ČETVRTAK 10 - 11 sati

Sve informacije na: 099 261 6800, plesni.klub.kick@gmail.com

Svi ste dobrodošli!Najnovije