Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

FESTIVAL

Ferragosto JAM 10


OSIJEK - Zaljubljenici festivalskog ludila na Orahovačkom jezeru zacijelo su pripremili sve što im je potrebno za višednevni boravak u prirodi te nestrpljivo čekaju početak Ferragosto JAM 10.

Kako bi vam vrijeme do polaska prošlo u dobrom raspoloženju, organizator je pokrenuo Ferragosto JAM internetski radio, gdje možete od 0 do 24 sata slušati glazbu bendova i izvođača ovogodišnjeg  festivalskog izdanja.


Ferragosto JAM 10 traje od 3. do 6. kolovoza na Orahovačkom jezeru kada će binom prodefilirati, a nadamo se i zapjevati, brojna velika imena domaće i regionalne glazbene scene kao što Bajaga i Instruktori, Đavoli by Neno Belan & Fiumens, Elemental, Bolesna braća, Repetitor, PipsChips&Videoclips i mnogi drugi. Festivalskim danima prethodi i warm up day 1. kolovoza uz legendarne osnivače Sepulture, braću Cavalera.
 
Za čitatelje koji žele ići na festival, a još nisu kupili svoju ulaznicu, nažalost ovaj put ne dijelimo nagradne ulaznice, ali vam prosljeđujemo informaciju koliko vas ulazak na FJ može koštati
 
U ponudi su festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 110 kuna, jednodnevne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna. Ulaznice za braću Cavalera kupuju se odvojeno. Vlasnici festivalskih ulaznica za Cavalere izdvajaju samo dodatnih 40 kn, dok je za one koji požele doći samo tog dana cijena ulaznice 80 kn u pretprodaji, odnosno 100 kn na dan koncerta.

Službena pretprodajna mjesta su Dirty Old Shop (Zagreb), Blues (Orahovica), Exit (Osijek), Štedna (Virovitica), KKC Pixel (Koprivnica), Fontana (Đakovo), Okac (Županja), Tom Klub (Požega), Dallas Music Shop (Rijeka) te Entrio prodajna mjesta, a online ih se može kupiti i putem Entrio sustava.

Informacije o popustu na prijevoz do Orahovice i samog jezera, kao i sve vezano uz kampiranje i parkiranje može se pronaći na službenoj web stranici festivala.

Želimo vam dobar provod na Orahovačkom jezeru.Najnovije