Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KONCERT

Vlatko Stefanovski Trio - nagradna igra


OSIJEK - Dragi sugrađani nakon kraće ljetne stanke ponovo smo s vama. Za vašu vjernost i strpljenje, a u suradnji s Kreativnom agencijom Adverta, nagrađujemo vas s 2x1 ulaznicom za koncert Vlatka Stefanovskog koji će se održati u subotu 9. rujna s početkom u 20 sati

Vaš je zadatak u komentarima ispod teksta ili na FB stranici upisati "Osijek Online + vino + gitare". Nagradna igra traje od trenutka objave te do četvrtka, 7. rujna. Po završetku nagradne igre, imena dva sretna dobitnika bit će objavljena u sklopu teksta. Svoje ulaznice moći će podići na ulazu koncerta uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Sretni dobitnici ulaznica za koncert Vlatko Stefanovski Trio su:

Samanta Ex Miklica Kiralj
Matej Stanic


KONCERT: VLATKO STEFANOVSKI TRIO, 09.09. subota / 20.00h / Erdutski vinogradi d.d.
Manifestaciju Wine & Bike Tour 2017 okrunit će koncert pod zvjezdanim nebom vrhunskog makedonskog glazbenika – Vlatka Stefanovskog, koji će se održati u vinogradu Erdutske vinarije. Vlatko Stefanovski je jedan od najvećih gitarističkih virtuoza s ovih prostora koji se ističe kao vrsni instrumentalist. Vješto kombinirajući ethno jazz, instrumentalni rock, jazz fusion i blues, Stefanovski stvara prekrasne zvučne pejzaže u prebogatom opusu duge karijere. Posljednjih nekoliko godina Stefanovski je stvarao glazbu za film i kazalište, te je svirao i snimao širom svijeta s vrhunskim izvođačima.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70,00 kn, dok je cijena ulaznice na dan koncerta 90,00 kn. Prodajna mjesta:
*Od ponedjeljka, 28. kolovoza:
Entrio - online sustav za prodaju ulaznica i maloprodajno mjesto:
Dancing Bear, Trg Ante starčevića / pothodnik 0bb, Osijek;
*Od četvrtka, 31. kolovoza:
Barcelona Pub, Vukovarska 4a, Osijek;
Erdutski vinogradi d.o.o.  - maloprodajni objekti na adresama:
I.G.Kovačića 1, Osijek
Trg Ljudevita Posavskog 5 (tržnica), Osijek
Trg Branka Hercega 1, Erdut.

 Najnovije