Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

eGOCentrik - nagradna igra


OSIJEK - Ako vas zanima kako jedan "eGOCentrik" može uljepšati večer, pođite u utorak, 3. listopada 2017., put HNK. Dva sretna čitatelja koja žele sudjelovati u nagradnoj igri moći će to provjeriti ne dajući niti kune iz svog džepa.

Vaš zadatak je da u komentarima ispod teksta napišete "Sve sami egocentrik do eGOCentrika". Imena sretnih dobitnika koji će osvojiti po dvije ulaznice (svaki) objavit ćemo po završetku nagradne igre, a svoje ulaznice moći će podići na blagajni HNK jedan sat prije predstave uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Nagradna igra traje od trenutka objave pa do ponedjeljka, 2. listopada.

Sretne dobitnice po dvije ulaznice su

Ines Lomjanski
Mirna Petričević


HNK Osijek za vjerne posjetitelje pokreće (osječkim žargonom rečeno) novu duminu, STAND UP UTORAK, svaki drugi mjesec. Odbrojavanje počinje ovog utorka, 3. listopada 2017. u 20 sati, predstavom Gorana Vugrinca "eGOCentrik"

O predstavi:
eGOCentrik je Goranov prvi one man show. Riječ je 100 minuta najjačih fora kojima je Goran gradio svoju osmogodišnju karijeru stand-up komičara. Dotjerane i uređene prezentirane su s ogromnom strašću i sve će vas nasmijati do suza.

Publika će se prepoznati u većini fora jer obuhvaćaju elemente svakodnevice koji nas vesele ili nam idu na živce. Bilo da je riječ o roditeljima, tehnologiji, odnosu žena i muškaraca, sportskim dogodovštinama i anegdotama s mora, svatko će naći nešto za sebe.

Topla preporuka ako patite od manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti, kronične depresije ili živite u Hrvatskoj.Najnovije