Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ADVERTA

Winter Sofa


OSIJEK - Ritam pozitive ovog prosinca dominira na Winter Sofi.

Rezultat prikupljanja sunčeve energije na terasi Iktusa i u Sakuntala parku kroz proteklih par godina na In Da Sofa partijima bit će predstavljen ove godine u sklopu Adventa u Osijeku na Winter Sofa @Skybox događajima.

Kroz tri vikenda na krovu Esseker centra u kombinaciji zatvorenog i otvorenog Skybox prostora s pogledom na centar grada, rijeku Dravu i ostatak osječke zimske bajke, posjetitelji će imati priliku uživati u ambijentalno uređenom prostoru, vrhunskom glazbenom programu u kojem dominiraju top DJ-i iz regije te odličnoj ugostiteljskoj ponudi koja će svima pomoći da lakše zaplešu u oblaku pozitive i dobre volje.

Koncept koji će i ovaj put dominirati je taj toliko željeni dobar osjećaj koji će se dijeliti na šanku, na plesnom podiju, u zen zoni na terasi, u liftu koji će sve posjetitelje voditi na "nebo". Winter Sofa će ponuditi kutak za sve one prilagođene, neprilagođene, sretne, tužne, zaljubljene, odriješene emocija, nasmijane, uplakane, bit će kutak za korekciju svakog neželjenog stanja koje se želi pretvoriti u osmijeh.

Posjetite Winter sofu i dopustite da budete osvojeni šarmom prostora, ljepotom realizacije i naknadnom uspomenom koja će vam uvijek ubrzati bilo i barem na sekundu vratiti "kes" na lice.

LINEUP:
Petak, 08. 12.
DJ Freez, ZG

Subota, 09. 12.
DJ Pips, OS/ZG

Petak, 15. 12.
DJ Umbo, OS

Subota, 16. 12.
DJ Pill Jackson, ZG

Petak, 22. 12.
DJ Milly, OS
DJ Omer, OS

Subota, 23. 12.
DJ Flegma, OS

Nedjelja, 24. 12.
DJ Sly, OS/ZG
DJ Sheepatz, OS

Rezident Winter Sofe je King in the North - DJ Kema Snow.

Upad na Winter Sofu iznosi 25 kuna i uključuje konzumaciju.

Za više informacija o događaju pratite Facebook stranicu Kreativna agencija Adverta i događaj Winter Sofa @Skybox

Izvor: Adverta

 Najnovije