Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Ostadoh bez daha nakon 100 trbušnjaka


OSIJEK - Hoo, hoo, hoo... dragi naši 18+godišnjaci u Djedovoj torbi pronašli smo poklon za vas u liku i obliku dvije mjesečne članarine koje vam osiguravaju ulazak u najbolji fitness centar u gradu - Gyms4you.

Zadatak kao i inače vrlo je jednostavan, nakon 100 odrađenih trbušnjaka, u komentarima ispod teksta i/ili na FB stranici napišete (kopipejstate) "Ostadoh bez daha nakon 100 trbušnjaka - Gyms4you upomoć"

Lajkali nas ili ne iste šanse imate za osvajanje nagrade i to u periodu od trenutka objave pa do nedjelje 17. prosinca 2017. godine. Imena dva sretna dobitnika objavit ćemo u sklopu teksta. Kako bi nagradu sretnici realizirali, morat će posjetiti Gyms4you s dokazom o punoljetnosti+ - osobnom iskaznicom.

Zahvaljujemo čitateljima koji su sudjelovali u nagradnoj igri, a to su

Lex Icon
Matija Palijan


Podsjećamo vas na ostale Gymsforyou akcije koje su u tijeku:

GYMS4YOU BOŽIĆNA LUTRIJA I DARIVANJE
Kako su blagdani vrijeme darivanja akcija „No Lift No Gift“ podrazumijeva brojne poklone za svoje članove, ali i one koji će to tek postati. Sve posjetitelje od 8. do 19. prosinca na svim recepcijama očekuje „Božićna lutrija“ u kojoj mogu sudjelovati svi koji potroše u tom razdoblju 20 ili više kuna u Gyms4you fitness centrima.

Gyms4you daruje:
•    3x mjesečne članarine
•    5x Gyms4you majica
•    3x Shakera
•    Poklon pakete sponzora

To naravno nije sve. Također, svaki tjedan možete, prateći Gyms4you društvene mreže, osvojiti 1 mjesečnu članarinu i 1 majicu tijekom cijeloga prosinca. Pokreni se već ovih blagdana i započni ostvarivati svoj fitness cilj u Novoj godini.

NOVI EUROPSKI KONCEPT VJEŽBANJA
Gyms4you je lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, a trenutno posluje u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Šibeniku. Gyms4you, za razliku od ostalih fitness klubova u Hrvatskoj, nudi jedan novi europski koncept vježbanja. Naime, teretana radi non-stop, svih 7 dana u tjednu od 0 do 24 sata, kako bi svi članovi imali priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, bez vremenskog ograničenja, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu. Teretana je posebna po tome što se u nju ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i osobnu, jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi za sve postojeće i buduće Gyms4you lokacije.
 Najnovije