Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KONCERT

Sve je lako kad si mlad


OSIJEK - Kultni Prljavci 9. veljače u Osijeku, u dvorani Gradski vrt, pripremaju koncert za pamćenje kojim će proslaviti svoj veliki jubilej – 40 nezaboravnih godina u vrhu hrvatske pop-rock scene!

Prljavo kazalište je jedan od naših najznačajnijih  i najdugovječnijih bendova koji je ostao vjeran svojem specifičnom pop-rock zvuku, band koji je energično i angažirano svojim brojnim hitovima pisao rock antologiju naših prostora. U svim etapama svojeg glazbenog stvaranja, svaki je album iznjedrio velike hitove.  Uz politički i socijalno angažirane pjesme koje su specifičnost ovog benda, mnogi hitovi Prljavaca uz koje su feštali, plakali, zaljubljivali se i rastajali pripadnici najrazličitijih generacija publike, inspirirani su velikim ljubavnim pričama i ljubavnom tematikom.
    
Prljavci su  ovih dana već odabrali repertoar svojih najvećih hitova iz bogatog, 40 godina dugog i uspješnog  glazbenog opusa u kojem neće izostati noviji hitovi „Možda dogodine“,  „Iza mojih prozora",  „Baš kad nije vrijeme“ „Djevojka od milijun dolara“, ali ni svi oni stariji hitovi „S vremena na vrijeme“, „Ako tražiš nekoga“, „Tu noć kad si se udavala“, „Lupi petama“, „Uzalud vam trud svirači“, „Devedeseta“, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)“, „Marina“, „Zaustavite zemlju“, a ni kultne pjesme koje su pisale rock antologiju - „Sve je lako kad si mlad" i „Crno bijeli svijet“.

Osječki koncert bit će i live-premijera novog singla Prljavog kazališta koji će se sredinom siječnja 2018. pojaviti u domaćem radijskom eteru!
Ulaznice za koncert u Osijeku, koji se održava 9. veljače u 20 sati mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 90 kuna za parter i 110 kuna za tribine u sustavu Ticketshop.hr i na svim Ticketshop ovlaštenim prodajnim mjestima, kao i na sljedećim prodajnim mjestima:

Osijek:  
-    dvorana Gradski vrt – Caffe bar Pit Line
-    Hotel Waldinger
-    Lounge bar Waldinger – Portanova
-    OK Tours

Vukovar:  Hotel Lav
Baranja: TZ Bilje - K.Zvonimira 10
Donji Miholjac: Turistička zajednica D. Miholjac
Našice: Hotel Park Panolija
Đakovo: FILM caffe
Vinkovci: Fitness centar ZARA
Ilok: Caffe bar CinemaNajnovije