Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KONCERT

Dođi i sviraj svoj hit!


OSIJEK -  Prljavo kazalište koje svoj jubilej povodom 40 uspješnih pop-rockerskih godina na sceni slavi velikim koncertu u Osijeku, 9. veljače, u dvorani Gradski vrt, poziva slavonske bendove da se prijave na natječaj za predgrupu Prljavaca!

„Prije nas, sviraš ti!“ poručili su danas, uz početak natječaja Jasenko Houra i Mladen Bodalec, koji će također biti i u komisiji koja će odlučiti tko će dobiti priliku zasvirati kao predgrupa Prljavaca. „Nadamo se da će zanimanje za natječaj biti doista veliko i da će naši Slavonci prihvatiti ovaj glazbeni  izazov“, kažu dečki iz Dubrave. 

Natječaj za bendove je otvoren do 2. veljače, a svoj glazbeni uradak, fotke benda i kontakt podatke, svi potencijalni pobjednici mogu poslati na e mail Slavonskog radija. Imena dva najbolja benda bit će objavljena u eteru Slavonskog radija 6. veljače, samo nekoliko dana prije koncerta.

Četrdeset je godina već prošlo otkako su se članovi kultnih Prljavaca, jednog od najznačajnijih domaćih bendova svih vremena, okupili u zagrebačkoj Dubravi i osnovali Prljavo kazalište. A ovim natječajem, ističu Houra i Bodalec, žele podržati slavonske mlade snage u budućoj karijeri.

Bendovi svoje materijale (svoju skladbu, fotografije, naziv benda i kontakt podatke) trebaju poslati najkasnije do 2. veljače na kontakt: slavonski-radio@slavonski-radio.com!

Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl i dalje se u pretprodaji mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
- U sustavu Ticketshop.hr i na svim Ticketshop ovlaštenim prodajnim mjestima

Osijek:  
-    dvorana Gradski vrt – Caffe bar Pit Line
-    Hotel Waldinger
-    Lounge bar Waldinger – Portanova
-    OK Tours

Vukovar:  Hotel Lav
Baranja: TZ Bilje - K.Zvonimira 10
Donji Miholjac: Turistička zajednica D. Miholjac
Našice: Hotel Park Panolija
Đakovo: FILM caffe
Vinkovci: Fitness centar ZARA
Ilok: Caffe bar Remix

 Najnovije